Πιο χαρούμενη, ευτυχισμένη και ερωτευμένη από ποτέ είναι ηΜέγκι Ντρίο. Το μοντέλο που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από το GNTM μιλώντας στο «Secret» αποκάλυψε πως είναι σε σχέση στο πλευρό του Γιάννη Παππά, ο οποίος ασχολείται με τα ναυτιλιακά.
«Με τον Γιάννη είμαστε αρκετό καιρό μαζί. Με έχει στηρίξει σε πάρα πολλά πράγματα, ειδικά τώρα που έχασα την αγαπημένη μου μητέρα. Όσον αφορά τη δουλειά μου, που απαιτεί πολλά ταξίδια, αρκετές φορές, όταν μπορεί, έρχεται μαζί μου. Πρόσφατα με συνόδευσε στο Μιλάνο, όπου συμμετείχα στην εβδομάδα μόδας. Θαυμάζω την υπομονή που έχει μαζί μου, την στήριξη που παρέχει και το ότι είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.
Όσον αφορά το κοινό τους μέλλον αποκάλυψε πως έχει γίνει ήδη ένα σημαντικό βήμα στη σχέση τους. «Ακόμη δεν έχουμε κάνει σχέδια γάμου, αλλά συγκατοικούμε στα νότια προάστια», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη