MasterChef: Πήρε βαριά το λάθος του και ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς

MasterChef: Πήρε βαριά το λάθος του και ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς

Πήρε βαριά το λάθος του και ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το MasterChef

master_chef_slider_xr
Οι μαγειρικές δοκιμασίες στο MasterChef συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε την εξωτερική δοκιμασία όπου νικήτρια αναδείχτηκε η «Κόκκινη» ομάδα. Φαίνεται όμως πως τα όλα τα μέλη της δεν είχαν την αναμενόμενη αντίδραση στο άκουσμα της ευχάριστης είδησης.

Πιο συγκεκριμένα ο Μάριος Λιόλιος έχει από νωρίς ανακοινώσει στους συμπαίκτες του την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι, καθώς την τελευταία δοκιμασία αποχώρησης δεν είχε χρησιμοποιήσει ζυγαριά.

Μάλιστα όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε πως δεν σεβάστηκε τη συνταγή, ο ίδιος είχε ξεσπάσει σε κλάματα. Χθες βράδυ ήταν έτοιμος να ανακοινώσει την αποχώρησή του αλλά οι συμπαίκτες του τον απέτρεψαν:

«Μην πεις τίποτα. Κατάλαβες τι εννοώ. Δεν μπορείς να φύγεις τώρα που κερδίσαμε. Δεν θα μιλήσεις αύριο, τη Δευτέρα. Τι έπαθες τώρα, ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ. Θα τα πούμε μέσα. Ο Μάριος θέλει να φύγει και τον παρακαλάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για την κριτική που πήρε ενώ δικό του ήταν το λάθος».

MasterChef 2022 | Αυτή είναι η νικήτρια ομάδα στην πέμπτη ομαδική δοκιμασία

Ο Μάριος αρκέστηκε στο να αναφέρει πως δεν είναι όλα καλά. Θα συνεχίσει τελικά στο διαγωνισμό ή η απόφασή του να αποχωρήσει είναι ειλημμένη;

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Χάσμα στις διαπραγματεύσεις, οι Ρώσοι ενισχύουν το στρατό εισβολής

Η σταρ του WNBA, Μπρίντεϊ Γκραίνερ, θα κρατηθεί στη Ρωσία άλλους δύο μήνες

Ο Ζελένσκι προειδοποιεί τους μισθοφόρους που εντάσσονται στις ρωσικές δυνάμεις: «Θα είναι η χειρότερη απόφαση της ζωής σας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης