Αντιπολεμική συναυλία διοργανώνουν στο Σύνταγμα οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας με σύνθημα: «Δε φτάνει να αγαπάς τον άνθρωπο και την ειρήνη... πρέπει να αγωνίεσαι για αυτόν! (Γ. Ρίτσος)».
Στην αντιπολεμική συναυλία συμμετέχει και η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία όταν βγήκε στη σκηνή, είπε «Η μοναδική θέση που δεν θα προδώσει ποτέ κανέναν είναι η θέση του ανθρώπου».
Κλείσιμο
«Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται σήμερα εδώ, χαίρομαι πάρα πολύ που συμμετέχω», δήλωσε στους δημοσιογράφους η γνωστή τραγουδίστρια.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.