Δημήτρης Αποστόλου: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας άνθρωπος αυθόρμητος, παρορμητικός και βαθιά καλός»

Δημήτρης Αποστόλου: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας άνθρωπος αυθόρμητος, παρορμητικός και βαθιά καλός»

Για τον ηθοποιό που βαραίνουν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση μίλησε ο γνωστός σεναριογράφος - Τι δήλωσε για το #metoo και τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

apostolou
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Αποστόλου.

Ο σεναριογράφος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αρχικά, αναφέρθηκε στον φίλο του, Παύλο Χαϊκάλη και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

«Ο Παύλος είναι φίλος μου, είναι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και παρορμητικός και βαθιά καλός. Εγώ δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να σκεφτώ ότι υπήρξε κακοποιητικός», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους υπόλοιπους ηθοποιούς, τους οποίους έχουν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση ή επίθεση.

«Ας μη γελιόμαστε και μη λέμε ό,τι θέλουμε. Μικρή χώρα είμαστε και γνωριζόμαστε. Όλοι τα ξέραμε. Μιλάμε για στρατούς ολόκληρους από πίσω. Αν ανοίξουν στόματα, θα βγουν τέρατα, υπάρχουν κι άλλοι, φυσικά», δήλωσε ο σεναριογράφος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cijisxuio0m9)
Κλείσιμο

Όσο για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Δημήτρης Αποστόλου ανέφερε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιδί. Δεν μπροώ να σου πω ότι με ξαφνιάζει αυτό που ακούω, αλλά ναι και πάλι ξαφνιάζομαι κατά κάποιον τρόπο, γιατί ξέρω πως απλά είναι πολύ εκρηκτικός σαν άνθρωπος. Το θέατρο είναι σκληρό μαγαζί».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cijiev61gcxl)

«Όταν το 2001, κάναμε τη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” και μιλάγαμε για το metoo και την κακοποίηση, που έμειναν όλοι; Στο γιατί κόπηκε η σειρά. Αυτό μας ενδιαφέρει; Για μένα ήταν μεταφυσικό. Δεν έπρεπε να ειπωθούν εκείνη την ώρα αυτά τα πράγματα, ήταν πολλά τα λάθη μαζεμένα. Το ένα πρόβλημα γινόταν τρία και στο τέλος το πράγμα έγινε ανεξέλεγκτο, δεν μπορούσε να σταματήσει. Έγινε κι η προστριβή Αλέξανδρου Ρήγα – Χρύσας Ρώπα, αλλά αυτό συνέβαινε συνεχώς, όμως έφτασε μια στρακαστρούκα να γίνει θερμοβαρική βόμβα», εξήγησε για τη διάσημη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».


Ειδήσεις σήμερα:

Τεράστιες ουρές από τους Ρώσους για το «τελευταίο» burger - Ξεσπούν χορεύοντας οι υπάλληλοι των Mc Donalds

Ισχυρές σεισμικές δονήσεις 6,7 και 6,4 Ρίχτερ σε Ινδονησία και Φιλιππίνες

Γιάννης Ζουγανέλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Διεκδικούσε τα πάντα με τρόπο που δεν συμφωνώ»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης