Σαρλίν του Μονακό: Επέστρεψε στο πριγκιπάτο μετά από τέσσερις μήνες νοσηλείας στη Ζυρίχη

Σαρλίν του Μονακό: Επέστρεψε στο πριγκιπάτο μετά από τέσσερις μήνες νοσηλείας στη Ζυρίχη

Θα συνεχίσει την «ανάρρωση στο πριγκιπάτο με τον σύζυγό της και τα παιδιά της στο πλευρό της, ανακοίνωσε ο Οίκος των Μονεγάσκων  - «Το πριγκιπικό ζεύγος ζητά να συνεχίσει να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή και το οικογενειακό τους περιβάλλον»

charlene-0
Στο Μονακό επέστρεψε μετά από τέσσερις μήνες η πρίγκιπισσα Σαρλίν που νοσηλευόταν σε κλινική λουξ της Ζυρίχης.

«Η πριγκίπισσα βρίσκεται πλέον δίπλα στον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο και τα παιδιά τους», όπως ανακοίνωσε το παλάτι, γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild. «Το πριγκιπικό ζεύγος ζητά να συνεχίσει να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή και το οικογενειακό τους περιβάλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση.

Χθες, το απόγευμα ο Οίκος των Μονεγάσκων επιβεβαίωσε ότι η μητέρα των δίδυμων πρίγκιπα Ζακ και πριγκίπισσας Γκαμπριέλα έχει επιστρέψει στην οικία της και θα συνεχίσει την «ανάρρωση στο πριγκιπάτο με τον σύζυγό της και τα παιδιά της στο πλευρό της».

princess_charlene


Η νοσηλεία της κόστιζε 42.000 ευρώ την εβδομάδα

Υπενθυμίζεται ότι, η «θλιμμένη πριγκίπισσα» νοσηλευόταν σε κλινική στην Ελβετία από τον περασμένο Νοέμβριο. «Η επιστροφή της στο Μονακό μετά από τέσσερις μήνες, σε συνεννόηση με τους γιατρούς της, είναι αποτέλεσμα της «ενθαρρυντικής ανάρρωσής της», σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού.

Η Σαρλίν νοσηλευόταν στην ελβετική κλινική «Paracelsus» όπου το εβδομαδιαίο κόστος ανέρχεται σε 42.000 ευρώ, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild». Η κλινική αυτή εξειδικεύεται σε διατροφικές διαταραχές, θεραπεία απεξάρτησης και ψυχικές νόσους.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της Σαρλίν, ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει δηλώσει ότι η σύζυγός του υποφέρει από ψυχική και σωματική κόπωση. Επιπλέον, έχει αρνηθεί ότι τα ψυχολογικά προβλήματα της συζύγου του σχετίζονται με τη σχέση τους που δείχνει να κλυδωνίζεται εν μέσω φημών για ουκ ολίγες απιστίες.

Μάλιστα, τον περασμένο Δεκέμβριο, έγινε γνωστό ότι έχει αποκτήσει παιδί με μία Βραζιλιάνα, με την οποία συνήψε ανάρμοστη σχέση στη διάρκεια του έγγαμου βίου του.



Ειδήσεις σήμερα:

Νέα πυρά από Κάνιε Γουέστ σε Κιμ Καρντάσιαν, επειδή ανέβασε την κόρη τους στο TikTok

Μητσοτάκης για συνάντηση με Ερντογάν: Βάλαμε θεμέλια για βελτίωση των σχέσεών μας

Εξαντλούνται τα τελευταία αποθέματα τροφίμων και νερού στη Μαριούπολη της Ουκρανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης