Μονακό: Έφυγε ξανά από το πριγκιπάτο η Σαρλίν

Μονακό: Έφυγε ξανά από το πριγκιπάτο η Σαρλίν

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου ενόψει της Εθνικής Ημέρας του πριγκιπάτου, στις 19 Νοεμβρίου - Τι είπε για τα παιδιά του, τι απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει από την πριγκίπισσα

charlene-albert-arthro
Βαρύ πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τις τελευταίες μέρες όσα αφορούν την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό. Αν και η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης επέστρεψε στις 8 Νοεμβρίου στο πλούσιο πριγκιπάτο, μετά από παραμονή οκτώ μηνών στην χώρα καταγωγής της, Νότιο Αφρική, ο σύζυγός της αποκάλυψε σε νέα συνέντευξή του ότι η Σαρλίν δεν βρίσκεται, πλέον, στο Μονακό.

Με αφορμή την Εθνική Ημέρα του πριγκιπάτου στις 19 Νοεμβρίου ο Μονεγάσκος γαλαζοαίματος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Monaco Matin, όπου μίλησε για την σύζυγό του - ήταν άλλωστε η πρώτη ερώτηση των δύο δημοσιογράφων, Τομάς Μισέλ και Σεντρίκ Βερανί - αλλά και για τα παιδιά του, τον 6χρονο διάδοχο πρίγκιπα Ζακ και την δίδυμη αδελφή του, πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

Ο υπαινιγμός του Αλβέρτου για την ψυχική υγεία της Σαρλίν

«Πηγαίνει καλύτερα αλλά χρειάζεται ακόμα ανάπαυση και ηρεμία. Δεν βρίσκεται στο πριγκιπάτο, όμως πρόκειται να πάμε να την επισκεφθούμε πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω περισσότερα για λόγους εχεμύθειας. Υπάρχει μια κόπωση, όχι μόνο σωματική, που δεν μπορεί να θεραπευτεί παρά μόνο με μια περίοδο ανάπαυσης και με παρακολούθηση», δήλωσε ο Αλβέρτος όταν οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να τους πει τα νεότερα για την πορεία υγείας της Σαρλίν.

Στην ίδια συνέντευξη ο πρίγκιπας των Μονεγάσκων παραδέχθηκε πως τα δίδυμα παιδιά του υπέφεραν από την μακρά απουσία της μητέρας τους και εκείνος ανέλαβε να περνά περισσότερο χρόνο μαζί τους ενώ παράλληλα τόνισε ότι μέλη της οικογένειας φρόντιζαν με στοργή και αγάπη τα δίδυμα. «Για μένα είναι απλό, προτεραιότητα έχει η οικογένειά μου», ανέφερε ο πρίγκιπας. Ο Αλβέρτος μίλησε και για τις φήμες που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες και θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται στα πρόθυρα διαζυγίου και έδωσε μια λιτή απάντηση στην σχετική ερώτηση: «Δεν με ενοχλούν και τόσο πολύ».

Είναι γεγονός πως κατά το διάστημα απουσίας της Σαρλίν από το Μονακό συχνά σε δημόσιες εκδηλώσεις τον πρίγκιπα και τα παιδιά του συνόδευσαν οι αδελφές του, πριγκίπισσες Καρολίνα και Στεφανί. Μάλιστα, η τελευταία μαζί με την κόρη της, τον γιο της και την νύφη της, συνόδευσαν τον Αλβέρτο στο ταξίδι του στο Ντουμπάι το περασμένο Σάββατο για να παραστεί στην διεθνή έκθεση Expo 2020.

Η μακρά παραμονή της Σαρλίν στη Νότιο Αφρική και το τρίτο εξώγαμο του Αλβέρτου

Η 43χρονη Σαρλίν ταξίδεψε στη Νότιο Αφρική τον περασμένο Μάρτιο για να παραστεί στην κηδεία του βασιλιά των Ζουλού και στενού της φίλου Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι. Έκτοτε, δεν επέστρεψε στο Μονακό με τις φήμες να κάνουν λόγο για κρίση στον γάμο της με τον Αλβέρτο. Το παλάτι με επίσημη ανακοίνωση έκανε γνωστό πως η πριγκίπισσα αδυνατεί να επιστρέψει στο Μονακό μετά από σοβαρή λοίμωξη στα ιγμόρεια. Πράγματι, τον Αύγουστο η πριγκίπισσα υπεβλήθη σε επιτυχή επέμβαση στη Νότιο Αφρική και σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram δείχνει εύθραυστη και φανερά αδυνατισμένη.

Κλείσιμο
Τα σενάρια περί διαζυγίου της Σαρλίν από τον Αλβέρτο πυροδότησε η εμφάνιση ανώνυμης Βραζιλιάνας το περασμένο έτος η οποία ζήτησε από τον πρίγκιπα να αναγνωρίσει την 16χρονη κόρη της ως βιολογικό του τέκνο. Η νεαρή κοπέλα γεννήθηκε το 2005, μια περίοδο που ο Αλβέρτος διατηρούσε σχέση και με την Σαρλίν. Ο πρίγκιπας έχει ήδη δύο εξώγαμα τέκνα, την 29χρονη Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι, την οποία απέκτησε με Αμερικανίδα μεσίτρια και τον 18χρονο Αλεξάντερ Γκριμάλντι Κοστ, καρπό της σχέσης του πρίγκιπα με την πρώην αεροσυνοδό της Air France Νικόλ Κοστ. Ο πρίγκιπας έχει αναγνωρίσει και τα δύο εξώγαμα τέκνα του, αλλά κατόπιν οικονομικού διακανονισμού με τις μητέρες τους αυτά δεν έχουν δικαίωμα στον θρόνο των Γκριμάλντι.

Πριν μερικές μέρες το παλάτι με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως η πριγκίπισσα Σαρλίν δεν θα συμμετάσχει στους εορτασμούς για την Εθνική Ημέρα του Μονακό την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου καθώς αναρρώνει και έχει ανάγκη από ηρεμία και ξεκούραση. Η ίδια ανακοίνωση ανέφερε πως ειδήσεις για την πορεία της υγείας της πριγκίπισσας θα δοθούν στην δημοσιότητα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν στο Μαυροβούνι τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου που αγνοούνταν από τη Δευτέρα

Αποφυλακίζεται μετά από έξι μήνες ο 48χρονος για την απόπειρα απαγωγής κοριτσιού στη Ραφήνα, επιβεβαιώθηκε το άλλοθί του

Αγνώριστη η γοητευτική Έλεν Μίρεν στο ρόλο της «Σιδηράς Κυρίας του Ισραήλ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης