Στέλιος Διονυσίου: Το άγνωστο περιστατικό με τον πατέρα του, Στράτο: «Δεν τολμούσα να τον κοιτάξω, συγκινήθηκα πολύ»

Στέλιος Διονυσίου: Το άγνωστο περιστατικό με τον πατέρα του, Στράτο: «Δεν τολμούσα να τον κοιτάξω, συγκινήθηκα πολύ»

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε ένα γεγονός, το οποίο συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του, λίγο πριν ο Στράτος Διονυσίου φύγει από τη ζωή

stelios_dionisioy
Ο Στέλιος Διονυσίου, ήταν ένας από τους καλεσμένους στην πρεμιέρα του «Chart Show», όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον αείμνηστο πατέρα του, Στράτο Διονυσίου.

Για τα πρώτα του βήματα ως τραγουδιστής, ο Στέλιος Διονυσίου είπε:

«Ήμουν 23 χρονών τότε και αυτό το τραγούδι ήταν από την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Με όνομα βαρύ σαν ιστορία”. Όταν ξεκίνησα ήμουν λίγο θρασύς. Από το γυμνάσιο ακόμα, από 14 ετών, έλεγα ότι θα γίνω τραγουδιστής. Στο λύκειο είπα ότι ήθελα να σπουδάσω μουσική, να κάνω μαθήματα. Τον πατέρα μου θα τον έκανε χαρούμενο να γινόταν ένα από τα παιδιά της οικογένειας επιστήμονας» και πρόσθεσε:

«Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά και το έχω ακόμα από εκείνον ήταν ένα απόκομμα από μια παλιά εφημερίδα, στην οποία και είχε δηλώσει πως “ο Στελάρας, που θα φάει εμένα και τον Άγγελο”. Επίσης, υπάρχει μια φωτογραφία από το κέντρο Στράτος, που εμφανιζόταν το 1990 ο πατέρας μου. Αυτό που θα σας πω έγινε λίγο πριν φύγει από την ζωή.

Τον Απρίλιο του 1990 με σήκωσε στην σκηνή και τραγουδήσαμε μαζί στο δεύτερο πρόγραμμα. Είπαμε τρια τραγούδια μαζί. Όταν γύρισα να τον αντικρίσω, γιατί δεν τολμούσα να τον κοιτάξω, συγκινήθηκα πολύ. Ήμουν ήμουν αρκετά μικρός και μου έκανε κάποιες διορθώσεις. Δεν μπορούσα με τίποτα να διανοηθώ ότι θα ήταν ο πατέρας μου στο σπίτι και εγώ να τραγουδούσα», κατέληξε ο Στέλιος Διονυσίου.


Δείτε τι είπε στο Chart Show

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cii6weg8inc9)


Ειδήσεις σήμερα

Κουρδιστάν: Δώδεκα πύραυλοι έπεσαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ

Πόλεμος στην Ουκρανία - «Σφίγγει» η ρωσική λαβίδα στο Κίεβο, «σφυροκόπημα» στη Μαριούπολη - Ζελένσκι: Αν θέλετε την πρωτεύουσά μας, θα πρέπει να την ισοπεδώσετε

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γεύμα με τον Ερντογάν στον Βόσπορο με μήνυμα να πέσουν οι τόνοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης