Άγγελος Διονυσίου: Οι επιτυχίες που απέρριψε, ο πατέρας του και η σχέση με την Αλιμπέρτη - «Ήμασταν πιτσιρίκια, περάσαμε καλά»

Άγγελος Διονυσίου: Οι επιτυχίες που απέρριψε, ο πατέρας του και η σχέση με την Αλιμπέρτη - «Ήμασταν πιτσιρίκια, περάσαμε καλά»

«Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα κάνω καριέρα, έχοντας πατέρα τον Στράτο Διονυσίου» - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή

dionisiou
Ο Άγγελος Διονυσίου μίλησε για τον πατέρα του, τα τραγούδια που απέρριψε και τη σχέση του με τη Σοφία Αλιμπέρτη στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!».

Για την αρχή της καριέρας του, είπε:«Μια τραγουδίστρια μου έδωσε το μικρόφωνο σε ένα μαγαζί, επειδή ήμουν ο γιος του Στράτου. Για την παρέα και για την πλάκα τραγούδησα και ο επιχειρηματίας μου έκανε πρόταση. Είπα ας το κάνω, για πλάκα» και πρόσθεσε:

«Ο πατέρας μου με άκουσε στις πρόβες αλλά δεν είπε τίποτα. Σπίτι μου είπε ότι θα είναι δίπλα μου συμβουλευτικά, αλλά να μην περιμένω βοήθεια. Του απάντησα ότι θα του έλεγα το ίδιο πράγμα. Δε μπορούσα να διανοηθώ ότι θα κάνω καριέρα έχοντας πατέρα τον Στράτο Διονυσίου. Όταν τραγουδάς με τον πατέρα σου, υπάρχει σύγκριση, και δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι καλύτερος από το original», εξήγησε στη συνέχεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cia4do02afzd)

«Το 1990 ήταν να τραγουδήσουμε μαζί, αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε. Μου λείπει πολύ ο πατέρας μου. Θα με πιάσουν τα κλάματα και θα γίνουμε ρεζίλι. Τραγούδια του δεν ακούω μόνος μου, ποτέ» είπε αναφερόμενος στον Στράτο Διονυσίου και στη συνέχεια επεσήμανε:

«Όταν τραγουδάω τραγούδια του δεν σκέφτομαι ότι τα έχει πει ο Στράτος, γιατί δεν θα μπορέσω να τα τραγουδήσω. Πάντα λέω στα προγράμματά μου το “Άκου βρε φίλε”», εξήγησε ο Άγγελος Διονυσίου, ενώ αναφερόμενος στον αδερφό του, Στέλιο, και στο δικό του ξεκίνημα στο χώρο του τραγουδιού αποκάλυψε ότι «Το Στέλιο τον πήγα εγώ στη ΜΙΝΟS. Τότε αποφάσισα να μη κάνω δισκογραφία για 3 χρόνια γιατί δε γινόταν να είναι δυο Διονυσίου στην αγορά».

Για τα τραγούδια, που απέρριψε αλλά στην πορεία έγιναν επιτυχίες, ο Άγγελος Διονυσίου σχολίασε:.

«Το “Παράπονό μου” το ζήτησα από τον Πάριο, όταν μου το έπαιξε στην κιθάρα για να μου δείξει τα τραγούδια που θα βάλει στο δίσκο του. Έχω απορρίψει τον “Χιονάνθρωπο” που το είπε μετά ο Δημήτρης Μητροπάνος. Με το Φοίβο ήταν να συνεργαστώ πολλά χρόνια πριν. Το “Χαμένα” της Καίτης Γαρμπή ήταν να το πω εγώ».


Για τη σχέση του με την Σοφία Αλιμπέρτη, ο τραγουδιστής ανέφερε το εξής:

«Με τη Σοφία βρεθήκαμε στο θέατρο. Τη γνώρισα εκεί, όπου τραγουδούσα και εγώ. Ήμασταν πιτσιρίκια. Κάναμε παρέα. Ήταν μια ωραία εποχή, περάσαμε καλά».

«Έλεγα ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ και τελικά, έκανα τρεις γάμους», είπε  ο τραγουδιστής και κατέληξε: «Ετοιμάζω αυτές τις μέρες μια φανταστική μπαλάντα και έπεται και συνέχεια».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cia51xfto7nt)


Ειδήσεις σήμερα:

«Η ουκρανική αντίσταση κρατά τη ρωσική στρατιωτική οχηματοπομπή 30 χλμ έξω από το Κίεβο», λένε οι Βρετανοί

Καιρός: Επιδείνωση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Δείτε την σημερινή πρόγνωση

Πάνω από 700 συλλήψεις σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις στη Ρωσία - Δείτε βίντεο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης