Οι διασημότητες που έχουν «κόντρα» με την... Πέπα το Γουρουνάκι

Οι διασημότητες που έχουν «κόντρα» με την... Πέπα το Γουρουνάκι

Το πιο διάσημο γουρουνάκι δεν τους έχει κερδίσει όλους - Για ποιον ηθοποιό η Πέπα είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής και ποιος της ευχήθηκε «αργό θάνατο»

adele_2
Η Πέπα το Γουρουνάκι, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παιδικές σειρές κινουμένων σχεδίων, που προβάλλεται από το 2004 μέχρι και σήμερα.

Το 5χρονο γουρουνάκι, το οποίο ζει με την οικογένειά του, εκτός από τη τηλεόραση έχει διαπρέψει και στη μουσική βιομηχανία, ενώ το 2011 στήθηκε για λογαριασμό της σειράς, ένα υπαίθριο θεματικό πάρκο στη Μεγάλη Βρετανία.


Η Πέπα, έχει αμέτρητους φαν και αυτό φαίνεται από τα έσοδα της σειράς, που αυξάνονται ραγδαία κάθε χρόνο.

Ωστόσο, το γουρουνάκι, φαίνεται να μην τους έχει κερδίσει όλους, αφού έχει «κοντραριστεί» ανοιχτά με καλλιτέχνες της μουσικής, κυρίως, βιομηχανίας.

Ο Κάνιε Γουέστ και η Αντέλ, έχουν εκφράσει δημόσια την αντιπαράθεσή τους με την Πέπα και δεν είναι οι μόνοι. Δείτε παρακάτω τους σελέμπριτι που έχουν «ανοίξει πόλεμο» με το διάσημο γουρουνάκι.

Κάνιε Γουέστ 

west


Ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Πέπα, είναι αναμφίβολα ο Κάνιε Γουέστ. Ο διάσημος ράπερ, που έχει ανοιχτά μέτωπα με πολλούς διάσημους και μη- έχει μιλήσει δημόσια για την κόντρα του με το καρτούν. Ο λόγος ήταν επαγγελματικός. Πιο συγκεκριμένα, ο Γουέστ εκνευρίστηκε όταν το Pitchfork Review προτίμησε το ντεμπούτο της Πέπα από το Donda του Κάνιε, 6,5 έως 6,0.


Οι κριτικοί, Πέιτον Τόμας και Ντύλαν Γκριν, βρήκαν το άλμπουμ της γουρουνίτσας πιο ενδιαφέρον από αυτό του Κάνιε. Η Πέπα πυροδότησε την κόντρα, μέσα από το εξής σχόλιο: «Η Πέπα δεν χρειαζόταν να διοργανώνει πάρτι ακρόασης στο στάδιο της Mercedes-Benz για να πάρει αυτό το 0,5»

Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο έντονη, όταν τον Φεβρουάριο του 2022, ο Κάνιε ανέφερε το όνομα της Πέπα, στην λίστα των διασημοτήτων με τις οποίες έχει λογομαχήσει στο Instagram.

peppa-kanye1


Cardi B

cardi_b


Τον Δεκέμβριο του 2020, η διάσημη ράπερ Cardi B, αναφέρθηκε στην Πέπα και όχι με τα καλύτερα λόγια, καθώς ισχυρίζεται, ότι επηρέασε αρνητικά την κόρη της. Με μία ανάρτηση στο Twitter, η τραγουδίστρια είπε, ότι αφού η κόρη της είδε την Πέπα το γουρουνάκι, ήθελε να πηδά μέσα σε βρεγμένες λακκούβες, με αποτέλεσμα να λερωθούν τα παπούτσια της.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε, μεταξύ άλλων, στη δημοσίευση: «Και τώρα κάθε φορά που βλέπει μια βρεγμένη λακκούβα θέλει να την πατήσει πάνω της. Αυτό με εκνευρίζει τόσο πολύ! …ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ!». Πρόσθεσε επίσης ένα emoji θυμωμένου προσώπου που εξέφραζε βρισιές. Η Πέπα δεν απάντησε στην Cardi B, όπως έκανε με άλλους καλλιτέχνες.

Αντέλ

Κλείσιμο
adele


Το όνομα της Αντέλ, σπάνια εμπλέκεται σε κόντρες δημοσίως. Ωστόσο, έκανε μία εξαίρεση για την Πέπα το γουρουνάκι. Η τραγουδίστρια, διευκρίνισε σε live που έκανε μέσω Instagram, ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί ποτέ με το διάσημο γουρουνάκι.

Στη συνέχεια, η Πέπα αντιμετώπισε την Αντέλ σχετικά με τα σχόλιά της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του Οκτωβρίου 2021 στο Capital FM. «Γεια σου Αντέλ. Με στεναχώρησες πολύ όταν είπες ότι δεν θα συνεργαστείς μαζί μου. Γιατί όχι; Δεν σου αρέσω;» ανταποκρίθηκε η Πέπα, μέσα από τα social media. Η Αντέλ ούσα σοκαρισμένη, επεσήμανε, ότι η φωνή της Πέπα ήταν διαφορετική από αυτή με την οποία την είχε γνωρίσει. Η Αντέλ απάντησε στην πορεία: «Πέπα, το μετανιώνω. Πέρασα τρία χρόνια παρακολουθώντας σε. Το μετανιώνω πραγματικά και όποτε θέλεις να πηδήξεις σε λακκούβες με λάσπη και να τραγουδήσεις, είμαι μαζί σου. Ένιωσα απαίσια τη στιγμή που το είπα».

Στάνλεϊ Τούτσι

tucci


O Στάνλεϊ Τούτσι, κατά τη διάρκει του lockdown λόγω COVID-19 αποκάλυψε τα αληθινά του συναισθήματα για την Πέπα.

Σε μία ημερολογιακή καταγραφή της καθημερινότητάς του για λογαριασμό του The Atlantic, ο ηθοποιός παρουσίασε μία καθημερινή ημέρα της οικογένειάς του στο σπίτι:

«Μετά το δείπνο τα μικρότερα παιδιά επιτρέπεται να βλέπουν τηλεόραση. Το ένα παρακολουθεί δράκους και το πιο μικρό την Πέπα το γουρουνάκι, την εξαιρετικά δημοφιλή παιδική σειρά με ένα ανθρωπόμορφο γουρούνι που ονομάζεται Πέπα» και συμπλήρωσε:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εγώ και η σύζυγός μου, μαζί με πολλούς γονείς, ευχόμαστε στους δημιουργούς αυτού του εκνευριστικού κινουμένου γουρουνιού έναν αργό θάνατο, αλλά είναι τόσο πλούσιοι, που μάλλον έχουν αγοράσει την αθανασία. Παρόλα αυτά την ίδια στιγμή, το συγκεκριμένο γουρούνι μας επιτρέπει να ξεκουραζόμαστε για μισή ώρα περίπου κάθε μέρα. Είθε ο Θεός να ευλογεί αυτούς τους δημιουργούς».
Iggy Azalea

azalea


Το 2019 η Iggy Azalea και η Πέπα ήρθαν αντιμέτωπες, με αφορμή τα άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα.

Η Iggy έβγαζε το δεύτερο άλμπουμ της, In My Defense, όταν έγραψε στο Twitter ότι «τελείωσε», λόγω του πρώτου άλμπουμ της Πέπα. Η Πέπα απάντησε κοροϊδεύοντας, αναφερόμενη στο τραγούδι της «Fancy», γράφοντας στο Twitter, «Η Πέπα είναι τόσο φανταχτερή, ξέρεις ήδη».

«Συνεργάσου μαζί μου τώρα αλλιώς θα καταλήξεις πρωινό γεύμα», απάντησε η διάσημη ράπερ. Η Πέπα άφησε την Iggy να έχει τον τελευταίο λόγο χωρίς να απαντήσει στο ενδεχόμενο μιας συνεργασίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Aγωνία τώρα την Οδησσό το τελευταίο οχυρό της Ουκρανίας

Σε πλήρη πολιορκία η Μαριούπολη: Eγγυήσεις ζήτησε ο Δένδιας για την ελληνική διπλωματική αποστολή

Μαρία Ζαχάροβα: Τι κρύβεται πίσω από το ανθελληνικό «δηλητήριο» της Ρωσίδας διπλωμάτισσας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης