Μάνια Ντέλου: Ο χωρισμός, το μόντελινγκ και τα κιλά που θέλει να χάσει

Μάνια Ντέλου: Ο χωρισμός, το μόντελινγκ και τα κιλά που θέλει να χάσει

Η πρώην Μις Ελλάς μίλησε, μεταξύ άλλων και για την ενασχόλησή της με τη ζαχαροπλαστική

delou
Η Μάνια Ντέλου μίλησε για το μόντελινγκ, το διαζύγιο και τη σχέση με τα παιδιά της, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η πρώην Μις Ελλάς και νυν pastry chef, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον γάμο της με τον επιχειρηματία, Γρηγόρη Σαράντη, τα παιδιά τους αλλά και τη μεγάλη αλλαγή στα κιλά της. Η Μάνια Ντέλου σταμάτησε της καριέρα της ως μοντέλο στα 22 της, όταν παντρεύτηκε και απέκτησε με τον σύζυγό της τα δίδυμα παιδιά τους, που σήμερα είναι 18 ετών και σπουδάζουν στο εξωτερικό.

«Δεν είμαι καταπιεστική μάνα, γουστάρω να ακούω τις ιστορίες τους και το πώς περνάνε. Έχω φυσικά άγχος για όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά ήρθε η ώρα να ζήσω τη ζωή μου, να κάνω ταξίδια και να απολαύσω.

Τα νέα κορίτσια πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που βλέπουν στο Instagram δεν είναι αληθινό. Ξεκίνησα στα 13 το μόντελινγκ κι έφυγα στα 22. Είχα προλάβει να κάνω τον κύκλο μου. Σταμάτησα το modelling γιατί αγαπώ πολύ τα παιδιά. Ζω για τα παιδιά, έχω κόλλημα. Οπότε για μένα ήταν πολύ σημαντικό που εκείνη την εποχή βρήκα τον σωστό άνθρωπο για να κάνω τα παιδιά μου.

Έχω πάρει 20 κιλά, το λίπος μου είναι παραπάνω από όσο πρέπει. Θα τα χάσω, τι να κάνω τώρα να σου πω ψέματα; Δοκιμάζω κάθε μέρα αυτά που φτιάχνω στο ζαχαροπλαστείο», είπε το πρώην μοντέλο.

«Έχω περάσει τα όρια με την κόρη μου, μου αρέσει που την ξέρω καλύτερα. Όταν το ζευγάρι δεν μπορεί να είναι στο ίδιο σπίτι, πρέπει να σταματάει. Προφυλάσσεις τα παιδιά σου έτσι. Το πιο σημαντικό είναι οι γονείς να είναι σωστοί απέναντι στα παιδιά τους. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει μπαίνει ο εγωισμός στη μέση, σου παίρνει ένα χρονικό διάστημα για να το φτιάξεις ξανά. Θέλει δουλειά…», είπε η Μάνια Ντέλου.

Δείτε τι είπε στην εκπομπή «Ελένη»:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cia703uuyl4h)


Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα: Ποιο εμβόλιο «δουλεύει» καλύτερα κατά του κινδύνου νοσηλείας λόγω Covid-19


Ξεκινάει σήμερα η δίκη Λιγνάδη - Καταθέτει ο πρώτος άνδρας που τον κατήγγειλε για βιασμό


Μάικλ Ντάγκλας - Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: O έρωτας χρόνια δεν κοιτά









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης