Τζέισον Μομόα για Λίσα Μπονέ: «Είμαστε ακόμα οικογένεια»
Ο ηθοποιός προχώρησε σε δηλώσεις, με αφορμή την πρεμιέρα του "The Batman" που πρωταγωνιστεί η κόρη της εν διαστάσει συζύγου του, Ζόι Κράβιτζ
ΟΤζέισον Μομόακαι ηΛίσα Μπονέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, πριν μερικές εβδομάδες, μετά από περισσότερα από 15 χρόνια ως ζευγάρι.
Το βράδυ της Τρίτης, ο ηθοποιός με τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με την Μπονέ, Λόλα και Νακόα-Γουλφ, στήριξαν τη Ζόι Κράβιτζ, που είναι παιδί της Μπονέ και του Λένι Κράβιτς, στην πρεμιέρας του φιλμ "The Batman".
Ο Μομόα έκανε μια δήλωση για τη Ζόι αλλά και την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία δεν ήταν παρούσα, λέγοντας:«Είμαστε τόσο περήφανοι για τη Ζόι. Η Λίζα δεν θα μπορούσε να είναι εδώ, οπότε την εκπροσωπούμε εγώ και τα παιδιά. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ. … Είμαστε ακόμα οικογένεια».
Δημοσίευμα πάντως θέλει το ζευγάρι να δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του, αφού έχουν κατεβάσει την ανάρτηση που είχαν κάνει στις 12 Ιανουαρίου, ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «HollywoodLife» η οποία επικαλείται πληροφορίες που της έδωσε φίλος του ηθοποιού, αποφάσισαν από κοινού να δώσουν στον γάμο τους μια δεύτερη ευκαιρία.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς