Τζέισον Μομόα - Λίσα Μπονέ: Είναι ξανά μαζί;

Τζέισον Μομόα - Λίσα Μπονέ: Είναι ξανά μαζί;

Δημοσίευμα θέλει το ζευγάρι να δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του – Έχουν κατεβάσει την ανάρτηση που είχαν κάνει στις 12 Ιανουαρίου και ανακοίνωναν τον χωρισμό τους

jason_momoa_xr
Ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέ φαίνεται πως έχουν δεύτερες σκέψεις για τον χωρισμό που είχαν ανακοινώσει στις 12 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «HollywoodLife» η οποία επικαλείται πληροφορίες που της έδωσε φίλος του ηθοποιού το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει στον γάμο του μια δεύτερη ευκαιρία. Οι πληροφορίες αυτές έρχονται στο φως έξι εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού στο Instagram για επίσημο χωρισμό.

Η ανακοίνωση του χωρισμού και η ανάρτηση που κατέβηκε
«Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών», ξεκίνησε η κοινή δήλωση του ζευγαριού. «Μια επανάσταση εκτυλίσσεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν».

Συνέχισε, «και έτσι μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα ότι χωρίζουμε από τον γάμο μας. Το μοιραζόμαστε αυτό όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά για να το κάνουμε όσο προχωράμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια.

Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τρόπους που θέλει να την γνωρίσουν και να την ζήσουν. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε αυτοί που μαθαίνουμε να γίνουμε».

Ολοκληρώνοντας με λίγη ποίηση, η ανάρτηση κατέληξε: «Η αφοσίωσή μας ακλόνητη σε αυτή την ιερή ζωή και τα παιδιά μας. Διδάσκοντας στα παιδιά μας τι είναι δυνατό. Ζώντας την Προσευχή. Είθε η Αγάπη να Επικρατήσει».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω ανάρτηση που είχαν ανεβάσει από κοινού στις 12 Ιανουαρίου έχει αφαιρεθεί από το Instagram.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η φημολογούμενη επανασύνδεσή τους στο Twitter καθώς το ζευγάρι δεν έχει επισήμως τοποθετηθεί ακόμα.

Κλείσιμο


Είναι και πάλι μαζί, ξετρελαμένα από χαρά τα παιδιά τους
Στενός φίλος του ζευγαριού είπε: «Είναι πάλι μαζί. Τα δύο τους παιδιά, η 14χρονη Λόλα και ο 13χρονος Νακόα Γουλφ είναι ξετρελαμένα με την απόφαση. Ο Τζέισον επέστρεψε στην Λίσα πριν από δύο εβδομάδες και είναι πάλι μαζί. Αποφάσισα να το προσπαθήσουν καθώς νοιάζονται τόσο πολύ ο ένας για τον άλλο».

Σε άλλο σημείο η ίδια πηγή ανέφερε: «Όλοι πραγματικά ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να τα καταφέρουν αυτή τη φορά».

Η σχέση και η γνωριμία τους
Ο 42χρονος ηθοποιός που προσφάτως πρωταγωνίστησε και στο «Dune», είπε ότι ερωτεύτηκε για πρώτη φορά την 54χρονη Μπονέ, μέσω του ρόλου της στο «The Cosby Show». Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων το 2005 και έκτοτε ήταν αχώριστοι. Παρά το γεγονός ότι όλοι πίστευαν ότι είχαν παντρευτεί από το 2007, τελικά ο γάμος έγινε τον Οκτώβριο του 2017. Μέσω αυτού του γάμου ο Μομόα έγινε πατριός της Ζόε Κράβιτς, την οποία η Μπονέ απέκτησε όταν ήταν μαζί με τον τραγουδιστή Λένι Κράβιτς.

Όπως είχε αποκαλύψει κάποτε ο Μομόα, ήταν ερωτευμένος με την Λίσα από τότε που ήταν 8 χρονών και είχε βάλει σκοπό να την κατακτήσει. Ωστόσο φοβήθηκε να της το αποκαλύψει, και το έκανε μόνο αφότου έκαναν δύο παιδιά μαζί! «Αν της το έλεγα νωρίτερα, θα ακουγόταν πολύ περίεργο και creepy. Ήθελα πάντα να τη γνωρίσω. Ήταν πάντα η βασίλισσα».


Ειδήσεις σήμερα

Εισβολή στην Ουκρανία: Οργή στην Αθήνα για τους 10 νεκρούς ομογενείς: Για εξηγήσεις σήμερα ο Ρώσος Πρέσβης


Καιρός: Ισχυρές βροχές, πυκνές χιονοπτώσεις, θυελλώδεις άνεμοι και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας


Εισβολή στην Ουκρανία: Ο Έλον Μασκ δίνει στην Ουκρανία πρόσβαση στο δορυφορικό Διαδίκτυο Starlink

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης