Χριστίνα Τσάφου: «Όλο αυτό με τον Πέτρο Φιλιππίδη μου έχει προκαλέσει αηδία»
«Είχε πολλά νεύρα ο Πέτρος, ήταν χειμαρρώδης, ασυγκράτητος κάποιες φορές, πάνω στη δουλειά, πάνω στην πρόβα», είπε η ηθοποιός
Η Χριστίνα Τσάφου μίλησε στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη:«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές. Γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί στο θέατρο. Ένιωσα θλίψη, κρίμα, κρίμα! Ένας άνθρωπος που τα είχε όλα, ξαφνικά βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Λυπάμαι πάρα πολύ. Λυπάμαι για όλη αυτή την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Απίστευτο. Είχε πολλά νεύρα ο Πέτρος, ήταν χειμαρρώδης, ασυγκράτητος κάποιες φορές, πάνω στη δουλειά, πάνω στην πρόβα. Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που ποιος μπορεί να το φανταστεί; Πολύ σκοτεινό πράγμα. Αυτά είναι εγκλήματα. Δεν μπορώ να το διανοηθώ».
Στην ερώτηση αν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί του ήταν κατηγορηματική: «Όχι, όχι δεν θα συνεργαζόμουν. Δεν θα συνεργαζόμουν γιατί όλο αυτό το πράγμα μου έχει προκαλέσει αηδία».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.