Θάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά, αλλά περνούσα ωραία»

Θάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά, αλλά περνούσα ωραία»

«Δεν έχω κάνει ούτε μποτοξακι, γερνάω καλά και ούτε θα βάψω τα μαλλιά μου. Τον Αύγουστο του 2022 θα γίνω 60, μέσα μου νιώθω 40», είπε ο τραγουδιστής

Kalliris_Germanou
Για όλους και για όλα μίλησε ο Θάνος Καλλίρης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε, στα παιδιά του, στην πολυσυζητημένη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε την περίοδο της πανδημίας.

«Με την πανδημία πέρασα οικονομικό, ψυχολογικό πατατράκ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Ένιωσα να φλερτάρω με την κατάθλιψη, έπρεπε να πάρω κάτι για να κοιμηθώ», είπε αρχικά ο Θάνος Καλλίρης.

Στη συνέχεια μίλησε για την εμφάνισή του και τον χρόνο που περνάει χωρίς να τον επηρεάζει: «Μήπως θα έπρεπε να γράψω βιβλίο με τα μυστικά νεότητας;», είπε γελώντας για να συνεχίσει: «Δεν έχω κάνει ούτε μποτοξάκι, γερνάω καλά και ούτε θα βάψω τα μαλλιά μου. Τον Αύγουστο του 2022 θα γίνω 60, μέσα μου νιώθω 40».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Θάνου Καλλίρη στο «Mega Καλημέρα»
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci992ztx32s1)


Η σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού
Μιλώντας για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού στις αρχές των 90’s, ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε: «Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ενώ ήταν καταπιεστική εγώ περνούσα ωραία. Της έλεγα, δεν θα με κλέψουνε αυτές από εσένα».

Μιλώντας για το ξεκίνημα της καριέρας του και το συγκρότημα Bang που απαρτιζόταν από τον ίδιο και τον Βασίλη Δερτιλή ο Θάνος Καλλίρης είπε: «Σε μια νύχτα γίναμε γνωστοί με τους Bang, υπήρξε υστερία, θαυμασμός, κύμα αγάπης, το ήθελα και δεν κρύφτηκα στο καβούκι μου».

«Με έχουν κυνηγήσει κορίτσια, κούναγαν το πούλμαν σε συναυλία. Έχω ενδώσει στο φλερτ θαυμάστριας», παραδέχτηκε ο Θάνος Καλλίρης, ενώ σχετικά με ευτράπελα που μπορεί να του έχουν συμβεί με θαυμάστριές του, αποκάλυψε ότι «Μια με ενοχλούσε και πήρα πίσω στο τηλέφωνο σαν υπαστυνόμος και δεν ενόχλησε ξανά ποτέ».

«Είμαι μπαμπάς περισσότερο με τα παιδιά μου, παρά φίλος», είπε ο Θάνος Καλλίρης για τη σχέση του με τα παιδιά του, ενώ σχετικά με την καβγά που είχε πριν χρόνια με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο ίδιος εξήγησε ότι: «Με τον Λάμπη Λιβιεράτο ήταν μια εκπληκτική συνεργασία και στο τέλος μαλώσαμε. Πέρασαν 5 χρόνια και τα ξαναβρήκαμε».

Κλείσιμο
Τέλος, ο Θάνος Καλλίρης μίλησε και για το νέο του τραγούδι, με τίτλο: «Θα βγω να διασκεδάσω»!

Ειδήσεις σήμερα:

Εισβολή στην Ουκρανία: Πάνω από 100 άμαχοι έχουν τραυματιστεί στη Μαριούπολη

Survivor: «Κόλαση» η Κολομβιανή σύντροφός του Ταλάντσεβ - Δείτε βίντεο

Survivor: Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη που έκανε την Ασημίνα να πλαντάξει στο κλάμα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης