Η Αλίκη Κατσαβού εξομολογείται: «Ο γιος μου ο Φοίβος είναι η πυξίδα μου, εκείνος με έσωσε»

Η Αλίκη Κατσαβού εξομολογείται: «Ο γιος μου ο Φοίβος είναι η πυξίδα μου, εκείνος με έσωσε»

Η ηθοποιός μίλησε για την πανδημία, τον γιο της και τις οικογενειακές διενέξεις που ξέσπασαν, μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

alikh
Δύο χρόνια μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά, έχουν συμβεί πολλά δυσάρεστα γεγονότα και η Αλίκη Κατσαβού εξομολογήθηκε πώς τα αντιμετωπίζει στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πανδημία, τον πόλεμο και τον γιο της, Φοίβο.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλίκη Κατσαβού είπε:

«Μετά τον θάνατο του Κώστα ξεκίνησε η πανδημία, τώρα ένας πόλεμος μαίνεται κάπου στην ευρύτερη γειτονιά. Δεν μπορεί κανείς να σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και τη στεναχώρια του. Βρίσκεται μέσα σε μια δίνη πραγμάτων και ψάχνει να βρει την ισορροπία του, να μην ξεχνάει που πατάει.

Έχω ένα πολύ μικρό παιδί και αυτό είναι η πυξίδα μου και νομίζω από αυτό σώθηκα κιόλας. Δεν κοίταξα τη δική μου ανάγκη, ούτε λογάριασα ότι χρειάζομαι κάποιου είδους ψυχολογική υποστήριξη. Σκέφτηκα ότι αν ασχοληθώ με ένα άλλο πλάσμα που έχει τη δική μου ανάγκη για να επιβιώσει, αν αυτό το πλάσμα τραβήξει όλη μου την προσοχή, κάπως το πένθος θα περνάει λίγο λίγο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci8n57nzwmsx)

Αναφορικά με τις οικογενειακές προστριβές, που προέκυψαν μετά το θάνατο του ηθοποιού, η Αλίκη Κατσαβού έκανε ξεκάθαρο ότι:

«Για μένα δεν υπάρχουν θέματα, δεν βρίσκομαι σε κάποιου είδους διάλογο ή διαμάχη. Εγώ δεν έχω να χωρίσω και να μοιράσω με κανέναν τίποτα. Απλά, η πανδημία και η απόσταση δεν βοηθάει τις σχέσεις. Εγώ αγαπάω όλα τα κορίτσια, τη Σάντρα την βλέπω περισσότερο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci8n48vpwkvt)



Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανοί ρίχνουν βόμβες μολότοφ σε ρωσικά τεθωρακισμένα - Δείτε βίντεο

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Εγκεφαλικά νεκρό αγοράκι 2,5 ετών που κατάπιε φασόλι

«Ήμασταν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας, αυτό κάνουμε και τώρα - Είμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας» είπε ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης