Ιβάν Σβιτάιλο: Ο ρατσισμός, το μπαλέτο και η σεξουαλική παρενόχληση

Ιβάν Σβιτάιλο: Ο ρατσισμός, το μπαλέτο και η σεξουαλική παρενόχληση

«Το πρώτο διάστημα που ήρθαμε στην Ελλάδα ένιωσα ρατσισμό επειδή δε μιλούσα ελληνικά και επειδή έκανα μπαλέτο», εξομολογήθηκε ο χορευτής

ivan-1
Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και αναφέρθηκε στον ρατσισμό που βίωσε όταν ήρθε στην Ελλάδα ενώ αποκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στα πρώτα του βήματα.

«Γεννήθηκα στην Κριμαία, ήρθε στην Ελλάδα η μητέρα μου για διδακτορικό και με έφερε μαζί της. Το πρώτο διάστημα που ήρθαμε στην Ελλάδα ένιωσα ρατσισμό επειδή δε μιλούσα ελληνικά και επειδή έκανα μπαλέτο. Έχω νιώσει αδικημένος, αλλά ήξερα πως ήμουν ασταμάτητος, ήθελα να είμαι καλός στη δουλειά μου και χρήσιμος», είπε αρχικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο είπε στη συνέχεια: «Σε νεαρή ηλικία είχα δεχθεί ανήθικη πρόταση και είχα νιώσει πολύ άβολα. Πρέπει να θυμούνται αυτοί που φέρονται λάθος, ότι δεν ξεχνάμε. Είμαι ο απόλυτος χαζομπαμπάς, με κάνει και λιώνω η κόρη μου, με ακούει καλύτερα από την μαμά», ανέφερε για την κόρη του».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci8cpfg88pwh)

«Πιστεύω ότι χει πολλά πράγματα να σου δώσει η ορθοδοξία. Πηγαίνω συχνά στη ρωσική εκκλησία», είπε επίσης ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τι αλλάζει τον Μάρτιο στην επιδημία και τους εμβολιασμούς

Εισβολή στην Ουκρανία: «Κυρώσεις» στη Ρωσία από Pornhub και Onlyfans

Νέο διάγγελμα Ζελένσκι: Μας βομβαρδίζει το «κακό» προσωποποιημένο και οπλισμένο με πυραύλους - Πρέπει να σταματήσει άμεσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης