Νένα Μεντή για τα ριάλιτι: «Αντί να πάρω ηρεμιστικό παίρνω αποβλακωτικό»

Νένα Μεντή για τα ριάλιτι: «Αντί να πάρω ηρεμιστικό παίρνω αποβλακωτικό»

«Δεν μπορώ και θέατρο και σειρά. Έκανα σειρές, φτάνει, μεγαλώσαμε, γεράσαμε», λέει η ηθοποιός για την αποχή της από την τηλεόραση

menti
Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Μαρίκα» στην οποία πρωταγωνιστεί η Νένα Μεντή. Μετά το τέλος της παράστασης, η ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους για τον τον λόγο που δε τη βλέπουμε πλέον στην τηλεόραση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η άποψή της για τα ριάλιτι.

«Δεν μπορώ και θέατρο και σειρά. Έκανα σειρές, φτάνει, μεγαλώσαμε, γεράσαμε. Θέλω να παίζω στο θέατρο με όσες δυνάμεις έχω πια. Επίσης, το θέατρο δεν είναι για χόρταση, έπαιξα, έκανα 12 σήριαλ, πήρα και κάποια λεφτά… Μια χαρά. Δεν είμαι φαταούλας. Βεβαίως και παρακολουθώ πολύ τηλεόραση. Είμαι και εγώ σαν όλους τους Έλληνες, δεν ξεχωρίζω.Έχω ξεχωρίσει πολλά κακά στην τηλεόραση, βασικά μόνο τα κακά, όλα τα ριάλιτι. Κάποιες φορές το βράδυ το θέλω το αποβλακωτικό μου. Αντί να πάρω ηρεμιστικό παίρνω αποβλακωτικό», είπε χαρακτηριστικά Νένα Μεντή.

Όσον αφορά το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου αρκέστηκε απλά να πει: «Να μη με ρωτήσετε, δεν το έχω σχολιάσει, είναι μεγάλη θλίψη και τίποτα παραπάνω».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci7wm857wbtd)

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τι αλλάζει τον Μάρτιο στην επιδημία και τους εμβολιασμούς

Εισβολή στην Ουκρανία: «Κυρώσεις» στη Ρωσία από Pornhub και Onlyfans

Νέο διάγγελμα Ζελένσκι: Μας βομβαρδίζει το «κακό» προσωποποιημένο και οπλισμένο με πυραύλους - Πρέπει να σταματήσει άμεσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης