Ο Ηλίας Μπόγδανος ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε πέρσι στο Survivor παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη Μυριέλλα Κουρεντή, την οποία γνωρίζει.
Μιλώντας για την ηθοποιό και το κατά πόσο το φλερτ με τον Κατσαούνη ήταν στημένο ο Ηλίας Μπόγδανος είπε: «Τη Μυριέλλα την ξέρω και είναι ένα πολύ γλυκό παιδί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπήκε σε ένα τριπ να παίξει έναν ρόλο για να πουλήσει».
Ο τραγουδιστής μίλησε και για τον φίλο της τον John Lygnos: «Είναι εξαιρετικό παιδί. Υπάρχει σίγουρα κάτι ερωτικό αλλά θεωρώ ότι η σχέση τους είναι πιο ανοιχτή. Πάντως, ο John είναι δίπλα της και τη στηρίζει. Και μου έχει πει ότι αν η Μυριέλλα την ανάγκη να έχει ένα στήριγμα στο Survivor, είμαι μαζί της! Οπότε αν είναι εκείνος ΟΚ, είμαι και εγώ».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.