MasterChef: Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης - «Είμαι μόνος, θα το ξεπεράσω»

MasterChef: Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης - «Είμαι μόνος, θα το ξεπεράσω»

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης έχει καταφέρει να γίνει ο πιο ανεπιθύμητος παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής - Ζήτησε από τον καμεραμάν να διακόψει το πλάνο

masterchef_paiktis
Ο Δημήτρης Ταϊρίδης στο MasterChef έχει καταφέρει και έχει γίνει ο πιο μισητός και ανεπιθύμητος παίκτης του MasterChef. Δεν τον θέλουν ούτε οι συμπαίκτες του ούτε το τηλεοπτικό κοινό. Πιο συγκεκριμένα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef, οι παίκτες της μπλε ομάδας ήρθαν αντιμέτωποι με τη διαδικασία ψηφοφορίας και έβγαλαν στον τάκο τον Δημήτρη.

Όταν ο παίκτης βρέθηκε στη δοκιμασία του πιάτου αντιγραφής, κανένας σχεδόν δεν βρέθηκε στο πλευρό του παίκτη για να τον στηρίξει στην προσπάθεια παραμονής στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Με την ψυχολογία του να έχει τσακιστεί ο Δημήτρης Ταϊρίδης κατέρρευσε και ξέσπασε με δάκρυα στην κάμερα του MasterChef. «Τυράκι, φάκα, κανένας δεν το αντιλαμβάνεται. Ρε σεις ακούτε έναν μάγειρα να λέει στον εξώστη, «Γρηγόρη σε παρακαλώ μίλα μου». Δεν πετάγεται κανένας να πει, «ρε είμαι και γω εδώ»! Είμαστε στο ίδιο σπίτι, πίνουμε έναν καφέ. Καλά, που δεν πίνουμε και καφέ με κανέναν… Κάθομαι μόνος μου».

«Είχα την εμπειρία σαν μάγειρας για να μπορέσω να βγάλω το πιάτο. Ήθελα να δω αν θα φιλοτιμηθεί κανείς να πει «ρε μ@λ@κα είμαι και γω εδώ». Τίποτα. Ζήτησα την βοήθεια του αρχηγού της αντίπαλης ομάδας. Τι ειρωνεία! Δεν πειράζει, μην το κάνουμε δράμα ούτε μελό. Απλώς είναι κάτι που με έχει ενοχλήσει στο μαγειρικό κομμάτι και θα το ξεπεράσω. Έχω περάσει δυνατά πράγματα», κατέληξε φορτισμένος ο παίκτης του MasterChef και ζήτησε από τον κάμεραμαν να διακόψει το πλάνο.

MasterChef 2022 - Φανή | Έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας - Ποιον έσωσε;


Ειδήσεις σήμερα:

Εισβολή στην Ουκρανία: Το Facebook «έκοψε» τη διαφήμιση και την εξασφάλιση εσόδων στα ρωσικά κρατικά μέσα επικοινωνίας

Ελενα Μεγγρέλη: Ένα φωτεινό κορίτσι στη «Σκοτεινή Θάλασσα»

Η Σοφία Βεργκάρα θυμάται πάλι... τα παλιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης