Η Μάριον μετακομίζει, η Ηλιάνα στην Τζαμάικα και η Ελένη influencer

Η Μάριον μετακομίζει, η Ηλιάνα στην Τζαμάικα και η Ελένη influencer

Αφιερωμένη στις γυναίκες η στήλη απόψε καθώς υπάρχουν λόγοι…

iliana_2
Ηταν μία από τις πιο αμήχανες, το διατυπώνω ευγενικά, στιγμές τηλεοπτικά. Η συνέντευξη της Μαρίας Ιωαννίδου στο «Πρωινό». Και ήταν για πολλούς λόγους.

Για κάποιες απαντήσεις: «Έκανα πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό σε πολύ μικρή ηλικία. Είχα κάνει τέσσερις αμβλώσεις και μία αποβολή επάνω στη σκηνή. Δεν με πρόσεχε. Δεν μπορούσα να το πω στη μαμά μου και πήγαινα με τις φίλες μου να κάνω τις αμβλώσεις.

Εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Σειληνό, ήταν ο παιδικός μου έρωτας. Τον γνώρισα 9 χρονών. Μπήκε μέσα στη σχολή, με κάρφωσε και άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις. Ήταν τέτοια η συγκίνησή μου που κατουρήθηκα. Κανονικά. Αισθάνθηκα μία υγρασία στο εσώρουχό μου και είχα κατουρηθεί επειδή μου μίλησε ο μέγας Σειληνός».

Μαριας_Ιωαννιδου


Επίσης γιατί ακούσαμε στον αέρα κάποια πολύ προσωπικά λόγια του αείμνηστου Φρέντυ Γερμανού, τα οποία γράφτηκαν επί προσωπικού.
Επίσης γιατί ακούσαμε και ερωτήσεις του τύπου «Πόση διαφορά ηλικίας έχεις με την Ναταλία Γερμανού». Κλασική ερώτηση για να βγει τίτλος στα σάιτ. Και σίγουρα όχι δημοσιογραφική.

Αλλά επειδή όλο αυτό ήταν κάτι παραπάνω από αμήχανο ας προχωρήσουμε…

iliana
Κλείσιμο


Το «Style me up» φεύγει, η πολλοστή επανάληψη της σειράς «Το σόι μου» έρχεται στον Alpha. Εντωμεταξύ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει ξένοιαστη τις διακοπές της στην Τζαμάικα φορώντας τα μπικίνι της και κάνοντας παρέα με τους πλέον καταξιωμένους Ελληνες στον χώρο της μόδας Πάνο Παπανδριανό και Δημήτρη Γιαννέτο. Όχι θα κάτσει να σκάσει. Φωτιά η Ηλι μας!

Η Μάριον Μιχελιδάκη είναι εξαιρετική δημοσιογράφος και πήρε την γενναία απόφαση να δοκιμαστεί στο Open. Δεν είναι και το πιο εύκολο στοίχημα εδώ που τα λέμε.

Νένα Μεντή, είσαι το πρόσωπο της χρονιάς. Είσαι η γυναίκα που θέλουμε να καθίσει απέναντι, να βάλουμε ποτάκι, να παίξουμε χαρτί και να συζητάμε με τις ώρες. Για μία ακόμη φορά φυσικά να παραδεχτούμε ότι η εκπομπή που κάνει τις καλύτερες συνεντεύξεις είναι το «Στούντιο 4». Και μιλάμε για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Πόσο τους θαυμάζω, πόσο.

Ελενη_Μενεγακη


Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τις δίαιτες. Και τα είπε καλύτερα από όλες. Είπε πως φυσικά θέλει να είναι καλά με τον εαυτό της και με το σώμα της αλλά δεν κάθεται μπροστά στον καθρέπτη και ψάχνει με το στανιό να βρει ατέλειες για να τις διορθώσει. Καλά θέλει να είναι και πολύ καλά κάνει. Τέτοιες απόψεις να μας επηρεάζουν και όχι οι influencers του Instagram που με δώδεκα φίλτρα, τρία μαρούλια και δύο γιαούρτια.

Το κουίζ για σήμερα: Ποιο συμβόλαιο, το οποίο θεωρούσαν όλοι σίγουρο πως θα ανανεωθεί τελικά ναυαγεί;


Ειδήσεις σήμερα:

Η θεία των παιδιών στην Πάτρα ξεσπά - «Λογικό να μπερδέψουμε την ώρα...», λέει για τον θάνατο του βρέφους

Οι ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα τεθούν σήμερα σε ισχύ, σύμφωνα με διπλωμάτη

Γυναίκα παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από τρένο στο Κρυονέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης