Οι επικοί καβγάδες της Σαρλίζ Θερόν με τον Τομ Χάρντι στο Mad Max: «Είσαι γελοίος, δεν σέβεσαι τίποτα» φώναζε η ηθοποιός

Οι επικοί καβγάδες της Σαρλίζ Θερόν με τον Τομ Χάρντι στο Mad Max: «Είσαι γελοίος, δεν σέβεσαι τίποτα» φώναζε η ηθοποιός

Χρόνια κρατάει η «διαμάχη» του Χάρντι με τη Θερόν - Μέλη του καστ και του συνεργείου του Mad Max αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τους συχνούς τσακωμούς τους στο σετ των γυρισμάτων - Είχε ζητήσει να έχει ασφάλεια όσο ήταν δίπλα του γιατί δεν ένοιωθε ασφαλής

mad-max-theron-hardy3_2
Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη μακροχρόνια διαμάχη της Σαρλίζ Θερόν με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της, Τομ Χάρντι.

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους για το βιβλίο του αρθρογράφου Kyle Buchanan, «Blood, Sweat & Chrome: The Wild And True Story Of Mad Max: Fury Road», μέλη του καστ, αλλά και της παραγωγής του «Mad Max: Fury Road», περιγράφουν σκηνές από τους έντονους καβγάδες που είχε το πρώην ζευγάρι στο σετ γυρισμάτων.

Κλείσιμο
Όπως αποκαλύπτει το βιβλίο στις πρώτες κιόλας σελίδες, η Σαρλίζ Θερόν είχε πάντοτε κοντά της μία από τις παραγωγούς, ως «προστασία» από τον Χάρντι.

Mad Max: Fury Road - Official Main Trailer [HD]


Στη συνέχεια, μία κασκαντέρ, η Νατάσα Χόπκινς αναφέρει πως εκείνη την περίοδο, η Θερόν μοίραζε τον χρόνο της ανάμεσα σε δουλειά και μητρότητα, καθώς το πρώτο της παιδί είχε μόλις έρθει στον κόσμο. Ο Χάρντι όμως, αργούσε συνεχώς να φτάσει στο σετ και όπως αναφέρει και ο καμεραμάν, Μαρκ Γκόελνιχτ, μάλλον το έκανε επίτηδες.


Μάλιστα, περιέγραψε μία ημέρα, όπου η Σαρλίζ Θερόν έφτασε στο σετ για γύρισμα από τις 8 το πρωί, όταν και ήταν κανονισμένο, όμως ο Τομ Χάρντι εμφανίστηκε τελικά, στις 11.

Μέχρι εκείνη την στιγμή, η ηθοποιός καθόταν ακίνητη σε ένα σημείο, προκειμένου να μην χαλάσουν το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Όταν όμως, ο Χάρντι πάτησε το πόδι του στο σετ, δεν μπορούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

«Πήγε μπροστά του και ούρλιαζε. Του έλεγε ότι δεν σέβεται τίποτα και πως δεν είναι δυνατόν να αμοίβεται με 100.000 δολάρια το κάθε λεπτό που βρίσκεται στο σετ και να κάνει τέτοια πράγματα», περιέγραψε ο καμεραμάν και τόνισε πως και ο ίδιος, αλλά και άλλα μέλη του πληρώματος συμφωνούσαν μαζί της.



Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, ο Τομ Χάρντι φαινόταν συνεχώς εκνευρισμένος και επιθετικός απέναντί της και όπως εξηγούν άνθρωποι από την παραγωγή, αυτός ήταν και ο λόγος που οδήγησε την Θερόν να ζητήσει προστασία.

Η κατάσταση ανάμεσά τους φάνηκε να πηγαίνει καλύτερα, κατά το τέλος των γυρισμάτων. «Όταν ξεκίνησαν τις κοινές τους σκηνές, κοντά στο τέλος της παραγωγής, το κλίμα μεταξύ τους άρχισε να ζεσταίνεται. Ο Χάρντι ξαφνικά, έγινε πιο συνεννοήσιμος και μπορούσες να συνεργαστείς μαζί του, ήταν πιο παθιασμένος», αναφέρει άλλο μέλος του συνεργείου.




Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Επιστροφή στην κανονικότητα για τα νοσοκομεία της Αττικής


Σέιλιν Γούντλεϊ: Ο σύντροφός της απαντά στις φήμες χωρισμού τους με μία ερωτική εξομολόγηση


Η Λίντσεϊ Λόχαν αναβίωσε μία σκηνή από «The Parent Trap» στο TikTok και έγινε viral
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης