Ο Τομ Χάρντι... έφτυσε τον Άρμι Χάμερ κατά τη διάρκεια της οντισιόν του Mad Max

Ο Τομ Χάρντι... έφτυσε τον Άρμι Χάμερ κατά τη διάρκεια της οντισιόν του Mad Max

Πώς κέρδισε ο ηθοποιός τον ρόλο του στο Mad Max

tom-hardy
Μία απρόβλεπτη κίνηση του Τομ Χάρντι ήταν αυτή που του χάρισε τελικά, τον ρόλο στο επικό Mad Max.

Όπως αποκαλύπτει το επερχόμενο βιβλίο του Κάιλ Μπουχαναν με τίτλο «Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road», όταν έφτασε η ώρα της οντισιόν για τον ρόλο του Μαξ, υπήρχαν τρεις υποψήφιοι ηθοποιοί στο σετ, ο Άρμι Χάμερ, ο Τομ Χάρντι και ο Τζέρεμι Ρένερ.


Οι δύο όμως, δεν πρόλαβαν καν να κάνουν την προσπάθειά τους, αφού ο Τομ Χάρντι κέρδισε αμέσως με την ερμηνεία του όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό.

Όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο ηθοποιός: «Στο τέλος της οντισιόν για την ταινία, ήρθε η σειρά του Μαξ. Υπήρχαν τρεις υποψήφιοι, ο Ρένερ, ο Χάμερ κι ο Χάρντι. Ο Τομ Χάρντι και ο Άρμι Χάμερ διάβαζαν σχεδόν ταυτόχρονα το σενάριο του ρόλου και ξαφνικά, ο Χάρντι σφίγγει τα δόντια του και φτύνει τον Χάμερ στο πρόσωπο. Τότε, ο Χάμερ γύρισε και είπε στον σκηνοθέτη, τον Τζορτζ Μίλερ ότι δεν του αξίζει ο ρόλος. Συγκεκριμένα, του λέει: "Ας πάρει ο Χάρντι τον ρόλο του Μαξ"».


Ο Άρμι Χάμερ αυτό το διάστημα απέχει από τον κινηματογραφικό χώρο, καθώς βρίσκεται σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ, μετά τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί τόσο για σεξουαλική επίθεση, όσο και για κανιβαλισμό.

Κλείσιμο

Ο ίδιος βέβαια, αρνείται όλες τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως ό,τι συνέβαινε στις σχέσεις του με τις προηγούμενες συντρόφους του ήταν απολύτως συναινετικό.



Ειδήσεις σήμερα:

Τρία νεκρά κοριτσάκια στην Πάτρα: Στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πάει ο φάκελος

Βούλα Χατζηχρήστου: «Ο Κώστας είχε μπει στο νοσοκομείο για αποτοξίνωση»

Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών η Μελίνα Τραυλού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης