Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Στην Αμερική, δούλευα σε άλλο τομέα, έφτιαχνα applications για τις Καρντάσιαν»

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Στην Αμερική, δούλευα σε άλλο τομέα, έφτιαχνα applications για τις Καρντάσιαν»

Ο ηθοποιός μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα στο MEGA, τη ζωή του στην Αμερική και τη συνεργασία του με τις Καρντάσιαν

ioannidis
Συνέντευξη παραχώρησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του, τον έρωτα, αλλά και το νέο του βήμα, το Night Out, που θα παρουσιάζει στο Mega.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και δήλωσε αρχικά, για το νέο του εγχείρημα: «Πάντα το είχα άχτι να κάνω ένα σόου, όπου θα είμαι εγώ, γιατί είμαι τρελάρας. Κάνουμε μία κράση ιδεών, θέλαμε ένα night show, να είναι καθ' οδόν και να συνδυάζει και το Fear Factor και τη συνέντευξη και την καλοπέραση και την τρέλα. Ο κανόνας στην εκπομπή είναι πως τα challenge δεν τα κάνει ο καλεσμένος στην εκπομπή, τα κάνω εγώ».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για τον χαρακτήρα του και δήλωσε: «Έχω πολύ ενθουσιασμό μέσα μου, ανυπομονώ για το αύριο. Θεωρώ τον ύπνο χάσιμο χρόνου. Είμαι Σκορπιός, οπότε είμαι καλός φίλος. Ζω μέσα από τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι και από την όρεξή μου για ζωή και καινούρια πράγματα. Δεν μοιράζομαι αυτό που είμαι πραγματικά με τον έξω κόσμο, γιατί ξέρω ότι το παιχνίδι παίζεται με κανόνες».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci3bx2vlsrq9)

Κλείσιμο
Όσο για τη ζωή του στην Αμερική, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είπε: «Έχω τελειώσει σχολείο στην Αμερική, έχω σπουδάσει εκεί για χρόνια. Μόνος μου πήγα, ήξερα ότι θέλω να σπουδάσω παραγωγή και σκηνοθεσία και θα μου είναι πιο εύκολο να μπω σε σχολές, αν έχω τελειώσει αμερικανικό σχολείο στην Αμερική».

Ύστερα, αναφέρθηκε στους φίλους που απέκτησε εκεί, καθώς και στη συνεργασία του με τις Καρντάσιαν.

«Είχα πλούσιους φίλους και πολλές ιδέες, έχω δουλέψει στον τομέα των applications και έφτιαχνα για τις Καρντάσιαν. Εμείς είχαμε να κάνουμε με τη μαμά, όχι τόσο πολύ με τα κορίτσια. Η "mamager" Κρις Τζένερ, είναι η κεφαλή», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci3bmdsy7t09)

Τέλος, για την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις, από τις οποίες έχει περάσει, είπε: «Έχω ζήσει μόνο σχέσεις ζωής και έχω φτάσει κοντά στον γάμο, σε πολύ μικρότερη ηλικία. Όσο μεγαλώνω, βλέπω ότι όλες οι σχέσεις αρχίζουν κι έχουν ένα κόνσεπτ. Αυτό που θέλεις από όλους, είναι να σε κάνουν και να τους κάνεις καλύτερο άνθρωπο».



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Επιστροφή στην κανονικότητα για τα νοσοκομεία της Αττικής


Σέιλιν Γούντλεϊ: Ο σύντροφός της απαντά στις φήμες χωρισμού τους με μία ερωτική εξομολόγηση


Η Λίντσεϊ Λόχαν αναβίωσε μία σκηνή από «The Parent Trap» στο TikTok και έγινε viral
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης