Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα»

Τι είπε ο παρουσιαστής για την προσωπική του ζωή αλλά και την εποχή που παρουσίασε το πρώτο Big Brother

Andreas_Mikroutsikos
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής που φέτος το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία του και κινδύνεψε η ζωή του, για τη σύντροφό του αλλά και για την εποχή που παρουσίαζε το Big Brother.

Μετά τον Θάνο σχεδόν πέθανα...
Μιλώντας για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Έχω τραβήξει πάρα πολλά με την υγεία μου. Δεν με έχει καταβάλει μέσα μου. Ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός αλλά αν είναι απρόσεκτος κάνει ένα τσαφ η ζωή και φεύγει από τα χέρια του. Δεν πρόσεχα. Ρουφούσα τη στενοχώρια με το κουτάλι χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη. Ένιωθα ότι κάτι έχω και δεν πήγαινα στον γιατρό. Από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου, πλέον παράτησα τον εαυτό μου γιατί καταλάβαινα το επερχόμενο για τον Θάνο. Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα. Έλεγα τελείωσε η οικογένεια Μικρούτσικου» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να συνεχίσει: «Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που επιβίωσα. Από εκεί που έφτασα κι από εκεί που ήρθα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την ευκαιρία αλλά δεν βάζω μυαλό, θα μπορούσα να έχω άλλη νοοτροπία. Είμαι το ίδιο ευαίσθητος, με την ίδια κριτική, ίδια συνταγή ελαφρότητας και βαρύτητας του είναι».

Η γνωριμία με την σύντροφό του
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη γνωριμία του με την σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή με την οποία ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι αχώριστος τα τελευταία χρόνια.

«Την Έλενα την ήξερα από τη Μήλο όπου και την έβλεπα. Διεύθυνε ένα μαγαζί εκεί και την έβλεπα και μου άρεσε εξ αποστάσεως. Κάποια στιγμή τότε που ήταν ακόμη παντρεμένη, μου είχε κάνει εντύπωση η κορούλα της η οποία ήταν μικρογραφία της. Ήταν τόσο ίδιες… », είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μιλώντας για την κόρη της Έλενας Μαστραγγελή είπε: «Είχε έρθει η κορούλα της να της δώσω ένα αυτόγραφο και τώρα η κόρη της είναι 23 χρονών και την βλέπω και την θυμάμαι πως ήταν μικρούλα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
THE 2NIGHT SHOW - Ανδρέας Μικρούτσικος

Η εποχή του Big Brother και ο ΑΝΤ1
Κλείσιμο
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε και στην περίοδο του Big Brother και την τεράστια επιτυχία που σημείωνε. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα πολύ αρνητικά σχόλια που δέχθηκε εκείνη την εποχή.

«Πολλές φορές έχω υπάρξει αιχμή του δόρατος στον ανταγωνισμό των καναλιών κι οι από εκεί, αν έχουν και κομμάτι του Τύπου, σε χτυπούν αλύπητα. Όταν έκανα το Big Brother, ήταν πρωτοπόρο με την έννοια ότι ήταν πειραματικό, μια πρόκληση για την κοινωνία. Ότι θα τα δείχνουμε όλα ενώ η κοινωνίας μας είναι διάτρητη. Κατηγορώ ευθέως τον ΑΝΤ1 ότι με άφησε να φάω όλο αυτό το βάρος επάνω μου. Έβγαινα εγώ κι έτρωγα το ξύλο. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έβλεπα. Ο Τύπος με είχε σχεδόν εγκληματία. Είχε βγει η πιο έγκριτη εφημερίδα κι έλεγε ότι ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα, το φάντασμα του Big Brother… Έτσι ξεκινά το κομμουνιστικό μανιφέστο και το είχαν κάνει παράφραση. Έχω φάει τέτοιο ξύλο», σημείωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ειδήσεις σήμερα:

Περιστατικό αδιανόητης βίας στα Χανιά: Του ξερίζωσε το μάτι επειδή τον... κοίταξε στραβά!


Ιωάννινα: «Είχαν συχνούς καβγάδες» λένε οι γείτονες του 69χρονου που σκότωσε στο ξύλο την 79χρονη γυναίκα του


Νίκος Κάτσικας: Πληρωσε με τη ζωή του το Κάιρο που αγάπησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης