Ανδρέας Μικρούτσικος: «Αν δεν ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, δεν θα ήμουν σήμερα στη ζωή»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Αν δεν ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, δεν θα ήμουν σήμερα στη ζωή»

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή του ο Νίκος Κοκλώνης, αφού τον έχει βοηθήσει τόσες φορές 

nikosandreas
Μία ακόμα αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ευχαρίστησε και δημόσια τον Νίκο Κοκλώνη για την στήριξη που του έχει προσφέρει.

Μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και χαρακτήρισε τον Νίκο Κοκλώνη «φύλακα άγγελό» του.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, όσα χρόνια κι αν ζήσω, το πόσο απροβλημάτιστα με βοήθησε κι ακόμα με βοηθάει. Ξέρεις ποια ήταν η πρώτη κουβέντα του Νίκου; "Νιώθω ότι σε προσβάλλουν και πρέπει να σε τιμήσω"», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στην συνέχεια, τόνισε πως την ίδια συμπεριφορά είδε από τον παρουσιαστή και στο J2US. «Το είδα κι εκεί. Απέναντι σε τραγουδιστές, τραγουδίστριες, με πόσο τρόπο, ευγένεια και λεπτότητα τιμά όσους έχουν προσφέρει. Εγώ ποτέ μου δεν θα ξεχάσω την συμπεριφορά του Νίκου μέχρι να φύγω», είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chafifw5pnu9-st)

Επιπλέον, πρόσθεσε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν συναντά συχνά κανείς σήμερα.

«Για εμένα, είναι χαμένες αυτές οι ευαισθησίες πλέον και πρέπει να τις κρατήσουμε στη χούφτα μας σαν κόρη οφθαλμού. Το κάνει με έναν τρόπο που με κάνει να νιώθω χαρούμενος κι ευτυχισμένος που συνεργάζομαι μαζί του. Είναι τιμή μου που με βοηθάει ένας άνθρωπος που έχει διαγνώσει τις ανάγκες του, δεν τις προβάλλει, δεν τις κάνει σημαίνει και τις κάνει σαν εκτίμηση. Αυτό δεν υπάρχει σήμερα, ο ένας πατάει επί πτωμάτων. Όφειλα να το πω. Δεν κάνω "γλείψιμο" και πάντα ήμουν με τους καναλάρχες και ήταν οι χειρότεροι», είπε στη συνέχεια.

Κλείσιμο
Τέλος, τόνισε: «Αυτή η αθόρυβη, σταθερή στάση του Νίκου... Με βοηθάει και προσωπικά. Αν δεν ήταν ο Νίκος, θα την "είχα κάνει", θα είχα αποχωρήσει από αδυναμία να ζήσω. Δεν είναι ότι ξαφνικά πήρα δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, πήρα δεύτερη ευκαιρία με φύλακα άγγελο. Είναι σπουδαίο να μιλάμε για τέτοια πρόσωπα και πράγματα στην τηλεόραση».




Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δίκη «ψευτογιατρού»: Άφηνε γυναίκες με σκλήρυνση κατά πλάκας να υποφέρουν και τους έλεγε πως έχουν... ψύξη

Adele: Με δάκρυα στα μάτια η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοινώνει την ακύρωση των συναυλιών της στο Λας Βέγκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης