Σπύρος Μπιμπίλας για Μαυρικίου: «Πρέπει να προσέχει με τη δημοσιότητα, μην ξεχνάτε τι έγινε με την Έφη Θώδη»

Σπύρος Μπιμπίλας για Μαυρικίου: «Πρέπει να προσέχει με τη δημοσιότητα, μην ξεχνάτε τι έγινε με την Έφη Θώδη»

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου, στον οποίο και έδωσε το παρών και μίλησε για την «ξαφνική» δημοσιότητα που γνώρισε το ζευγάρι

bibilas
Σχετικά με τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, όπου και βρέθηκε καλεσμένος, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δεξίωση, όπου και έδωσε το παρών.

«Στηλιτεύτηκα, επειδή πήγα στον αρραβώνα. Πήρα πολλά μηνύματα εκείνη την ώρα, που έλεγαν "γιατί πήγες". Εγώ είμαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος, όταν με καλούν κάπου που αισθάνομαι ότι πρέπει να πάω, θα πάω. Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι ο Μαυρίκιος πρέπει να γίνει περίγελος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci1ld7v005zd)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, εξήγησε πως αυτό που συμβαίνει με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τα κανάλια, του θυμίζει αυτό που συνέβαινε και με την Έφη Θώδη.

«Θεωρώ ότι κι ο Μαυρίκιος είναι συνυπεύθυνος γι' αυτό που συμβαίνει με τα κανάλια. Τα κανάλια κυνηγούν τον Μαυρίκιο κι ο Μαυρίκιος τα κανάλια. Αυτό μπορεί να μην οδηγήσει σε καλά πράγματα και πρέπει να το προσέξουν, μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη, όταν γινόταν αυτό το πράγμα. Το κυνήγι της Θώδη παντού κι η Έφη Θώδη να κυνηγάει τα κανάλια. Αυτό πρέπει να προσεχθεί, γιατί έχει ξεφύγει. Η απέραντη δημοσιότητα δεν θα κάνει καλό και μιλάω πολύ σοβαρά, δεν ήρθα να κάνω πλάκες», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.


Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικανίδα έκανε σεξ με 9 ανήλικους μαθητές δίνοντάς τους για αντάλλαγμα... ηλεκτρονικά τσιγάρα!

Στο νοσοκομείο ανήλικη που μέθυσε σε κλαμπ στο Ηράκλειο

Η αστυνομία του Καναδά «έκλεισε» το κέντρο της Οτάβα και απομάκρυνε διαδηλωτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης