Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: «Οι γιατροί μας προετοίμαζαν συστηματικά για το τέλος που ερχόταν»

Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: «Οι γιατροί μας προετοίμαζαν συστηματικά για το τέλος που ερχόταν»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα σχόλια που δέχεται μέχρι και σήμερα, για τη διαφορά ηλικίας της με τον Κώστα Βουτσά

Katsavou-Voutsas
Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του συζύγου της, Κώστα Βουτσά στην εφημερίδα «Espresso» και τον Ηλία Μαραβέγια. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας τους, τα οποία τη στοχοποιούν ακόμη και σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός σχολίασε: 

«Μέχρι και σήμερα ακούγονται χοντράδες. Το θέμα είναι ότι δανείστηκα την ψυχραιμία, την ωριμότητα και την καθαρότητα μυαλού του Κώστα, ο οποίος δεν έδινε καμία σημασία σε τέτοια σχόλια. Μου έλεγε να στέκομαι πάντα στο καλό και αυτά να τα προσπερνάω, γιατί αλλιώς θα χάνω χρόνο και ενέργεια από πράγματα σημαντικά. Και αυτό έκανα, εστίασα μόνο στο καλό».



Για τις ημέρες πριν τον θάνατο του συζύγου της, η Αλίκη Κατσαβού είπε:

«Και οι 19 μέρες που ήταν στο νοσοκομείο ήταν από τις χειρότερες στη ζωή μου. Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ήθελα να πιστέψω ότι θα φύγει. Παρόλο που οι γιατροί μάς προετοίμαζαν συστηματικά για το τέλος που ερχόταν, εγώ δεν ήθελα να το δω.

Την ίδια στιγμή έπρεπε αναγκαστικά να αντιμετωπίζω τη δημοσιότητα, γιατί ο Κώστας ήταν ένα λαϊκό είδωλο που ο κόσμος ήθελε να μαθαίνει για την εξέλιξη της υγείας του. Έπρεπε, λοιπόν, να ισορροπώ την αλήθεια με τη δική μου επιθυμία να γίνει καλά, και αυτό ήταν πολύ δύσκολο, με πλήγωνε. Ταυτόχρονα υπήρχε κι ένα παιδί στο σπίτι».



Ειδήσεις σήμερα:

Μπάιντεν: Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πούτιν έχει αποφασίσει να εισβάλει στην Ουκρανία

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι εκτιμήσεις των γιατρών και τα σενάρια γύρω από το «Σύνδρομο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου»

Ουκρανία: 25.000 άμαχοι εγκατέλειψαν το Λουγκάνσκ - 10.000 θα φύγουν με οργανωμένες αυτοκινητοπομπές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης