Αλίκη Κατσαβού: «Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη ένα παιδί»

Αλίκη Κατσαβού: «Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη ένα παιδί»

«Δεν με απασχολούν τα αρνητικά σχόλια. Από την αρχή της ιστορίας με τον Κώστα δικαίως έφαγα λίγη λάσπη», είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της

Aliki_Katsavou
Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για το πώς είναι η ζωή της χωρίς τον Κώστα Βουτσά αλλά και πόσο δύσκολο είναι για μια μητέρα να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί.

Μιλώντας για την απώλεια του αείμνηστου ηθοποιού είπε: «Δεν είναι εύκολη η διαχείριση της απώλειας. Είναι κάτι που το δουλεύουμε και οι δυο μας διαρκώς γιατί, καθώς μεγαλώνει, ο Φοίβος έχει καινούργιες απορίες. Για μένα είναι δύσκολο γιατί μια απώλεια δεν τακτοποιείται ποτέ και δεν καταφέρνεις να την ξεπεράσεις. Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη ένα παιδί. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αλλά έχω αποφασίσει όποια δυσκολία και αν μου φέρει η ζωή να την νικήσω».

Η ηθοποιός ρωτήθηκε και για το πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια: «Δεν με απασχολούν τα αρνητικά σχόλια. Από την αρχή της ιστορίας με τον Κώστα δικαίως έφαγα λίγη λάσπη, δεν με ήξεραν και δεν ήξεραν ούτε την πορεία μου στον θέατρο. Μετά με γνώρισαν. Κάποια σχόλια σήμερα που μπορεί να υπάρχουν χρήσιμα είναι για να με κρατούν προσγειωμένη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chy56hfc7s49)

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκικά ΜΜΕ: Απορούν πώς τα νησιά είναι ελληνικά και «βλέπουν» μελλοντική στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας

Η Μαρία Πρωτόπαππα είναι η μεγάλη ερμηνεύτρια του prime time


Η Τζούλια Φοξ μετά τον χωρισμό της με τον Κάνιε Γουέστ, περπατάει σε πασαρέλα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης