Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είχαμε μεγάλο σεβασμό με την Τασούλα, δεν ανταλλάξαμε όλα αυτά τα χρόνια μια βαριά κουβέντα ο ένας για τον άλλον. Είχαμε και περιόδους που εγώ απομακρυνόμουν, ξαναπήγαινα όμως, επέστρεφα. Δεν χωρίσαμε, ποτέ, δεν πήραμε διαζύγιο αλλά περάσαμε όλες τις δυσκολίες που περνάει ένα ζευγάρι. Με την κατανόηση όμως ότι δεν μπορώ να βρω έναν άνθρωπο που να με έχει αγαπήσει χωρίς να είμαι τίποτα. Νομίζω ότι αυτά που είχα να της δώσω, τα έδωσα. Δεν έδωσα όμως τον έρωτα που περίμενε παραπάνω από μένα.Το όνειρο της όπως το είχε φανταστεί σίγουρα δεν το έφερα σε πέρας εγώ».
Απόσπασμα από την αποψινή εκπομπή προβλήθηκε στο «Mega Καλημέρα»
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.