«The Bricklayer»: Περίπου 1.000 αιτήσεις κομπάρσων για τη χολιγουντιανή ταινία που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη

«The Bricklayer»: Περίπου 1.000 αιτήσεις κομπάρσων για τη χολιγουντιανή ταινία που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη

Τα γυρίσματα του φιλμ με πρωταγωνιστές τους Άαρον Έκχαρτ και Νίνα Ντόμπρεβ θα ξεκινήσουν στις 15 Μαρτίου και θα διαρκέσουν έως τις 15 Μαΐου - Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που ζητά η παραγωγή για τους βοηθητικούς ηθοποιούς

eckhart
Σχεδόν τις 1.000 έχουν φτάσει οι αιτήσεις που έχουν καταθέσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι Θεσσαλονικείς για την ταινία «The Bricklayer», γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν στις 15 Μαρτίου και θα διαρκέσουν έως τις 15 Μαΐου.

Σύμφωνα με το thesstoday, με την πρώτη κλακέτα για την ταινία «The Bricklayer» να μετρά αντίστροφα, οι υπεύθυνοι του τμήματος casting έχουν αρχίσει το fitting των βοηθητικών ηθοποιών, δημιουργώντας μία λίστα για τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ταινία.

Να τονιστεί ότι για την τρίτη κατά σειρά χολιγουντιανή παραγωγή στη Θεσσαλονίκη, ο αριθμός των βοηθητικών ηθοποιών που θα πλαισιώσουν τους Άαρον Έκχαρτ και Νίνα Ντόμπρεβ θα ανέρχεται στους 3.000.

Συγκεκριμένα ζητούνται:

American looking άνδρες-γυναίκες 20-50 ετών
Russian looking άνδρες ηλικίας 20-50 ετών
Κλασικές ελληνικές φυσιογνωμίες 60-75 ετών
Κλείσιμο
Νέοι 13-20 ετών αθλητές και μη
Σωματώδεις αθλητικούς άνδρες 20-50 ετών
Πολύ εμφανίσιμα άτομα ηλικίας 20-40 ετών
Γονείς με παιδιά
Ιδιαίτερες φυσιογνωμίες
Αφροαμερικανούς και Ασιάτες
Άτομα ηλικίας 20-60 ετών ανεξαρτήτου εμφάνισης.

Η συμμετοχή περιλαμβάνει αμοιβή, ασφάλιση και γεύματα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού site οι αιτήσεις θα καταθέτονται έως τις 5 Μαρτίου, αφήνοντας περιθώριο 10 ημερών στους συντελεστές της παραγωγής για να ταξινομήσουν με λεπτομέρεια τον υψηλό αριθμό υποψηφίων. Η αμοιβή θα ανέρχεται περίπου στα 50 ευρώ την ημέρα, ενώ θα περιλαμβάνει ασφάλιση, δύο γεύματα και αν χρειαστεί ακόμη και μετακινήσεις.

Πάντως, αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι η ημερομηνία για αιτήσεις δεν αποκλείεται να πάρει παράταση -είτε λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος είτε των «κενών» που ενδεχομένως παρουσιαστούν-, ενώ χαρακτηρίζουν το πρότζεκτ ως «πρωτοφανές για τα δεδομένα της Ελλάδας». Και με τους Θεσσαλονικείς να έχουν στο «βιογραφικό» τους Αντόνιο Μπαντέρας και Μέγκαν Φοξ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κατακλύσουν για ακόμη μια φορά τα σημεία που επιλέχθηκαν από την παραγωγή για τα γυρίσματα της ταινίας.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η προετοιμασία για την ταινία με προϋπολογισμό ύψους περίπου 21 εκατ. ευρώ έχει αρχίσει εδώ και τέσσερις μήνες και αναμένεται να προβληθεί το φθινόπωρο του 2023. Πρόκειται για ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, βασισμένο σε μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στο Βερολίνο, με το σενάριο, που υπογράφουν οι Hanna Weg και Matt Johnson, να έχει γραφτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει στη Θεσσαλονίκη.

Στην ιστορία, κάποιος εκβιάζει τη CIA, δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο -αλλά και επαναστάτη- πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ θα χρησιμοποιηθούν τοπόσημα όπως: το Λιμάνι, η Πλατεία Αριστοτέλους, η αγορά «Καπάνι», τα τείχη της Άνω Πόλης, το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και πολλές ακόμη γνωστές γειτονιές του ιστορικού κέντρου.



Ειδήσεις σήμερα:

Παιχνίδι «της γάτας με το ποντίκι» στην Ουκρανία: Υπάρχει ακόμα κίνδυνος εισβολής, λένε οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Αποφάσεις σήμερα για διασκέδαση, σχολικές εκδρομές και γήπεδα - Τι θα ισχύσει για τις μάσκες

Επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά - Πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης