Πυξ Λαξ: «Πόλεμος» Ψυχίδου - Πώρου για το συγκρότημα και την υπόθεση παιδεραστίας

Πυξ Λαξ: «Πόλεμος» Ψυχίδου - Πώρου για το συγκρότημα και την υπόθεση παιδεραστίας

Πώρος: «Βγάζετε την κάθε πρώην κακομοίρα να σας ξεπλύνει» - Ψυχίδου: «Ποιους ξέπλυνα κύριε Πώρo; Δεν γνωρίζαμε!» - Δείτε όλες τις αναρτήσεις του πρώην ζευγαριού

psixidou_pwros_art
Σαν βόμβα έπεσε πριν από μερικές μέρες η είδηση πως ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ Γιώργος Γιαννόπουλος εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας. Η Φωτενή Ψυχίδου η οποία ήταν παντρεμένη με τον Μπάμπη Στόκα με παρέμβασή της στα social media τάχθηκε υπέρ του συγκροτήματος λέγοντας πως οι δύο τραγουδιστές δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για την υπόθεση παιδεραστίας.

Ήξεραν όμως τόσο η ίδια όσο και οι δύο τραγουδιστές Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας για την έντονη ερωτική ζωή του μουσικού.

Διαβάστε εδώ τι είχε γράψει η Φωτεινή Ψυχίδου για τα όσα γνώριζε για τον Γιώργο Γιαννόπουλο

Η τοποθέτηση του Σπύρου Πώρου

Θέση για το θέμα πήρε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος ο οποίος διατηρούσε σχέση με τη Φωτεινή Ψυχίδου. Ο φωτογράφος τάχθηκε κατά του συγκροτήματος Πυξ Λαξ.

Τι γράφει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Πώρος

«Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση λένε… Το να είσαι αλαζόνας και ψωνισμένος είναι πολύ επικίνδυνο όμως… Το συγκρότημα λοιπόν μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον όποιο ευαισθητοποιημένο σκεπτόμενο άνθρωπο σύνδεσε τον ντράμερ με αυτούς (φυσικό δεν είναι αφού ήταν μέλος τους;), χαρακτηρίζοντας τον άρρωστο του πληκτρολόγιου. Λες και όλα αυτά συμβαίνουν σε άλλο πλανήτη ή τα κατασκεύασε κάποιος για να τους βλάψει…
Λένε ότι δεν ήξεραν, μάλιστα η πρώτη καταδίκη του ντράμερ τους έγινε το 2019 ενώ η δική είχε αρχίσει ήδη το 2018 να μας απαντήσουν ποτέ ήταν η τελευταία φορά που συνεργάστηκαν, πριν από την έναρξη της δικής η μετά; Το να πλουτίζεις από τον κόσμο έχει και ένα τίμημα, είσαι και υπόλογος, όχι μόνο στα δικαστήρια αλλά περνάς και ένα άλλο έλεγχο, τον έλεγχο της ηθικής τάξης, αφού παιδεραστές και παρακμιακά άτομα δεν πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για την νέα γενιά.

Η ηθική σας δεν θεωρείται δεδομένη πως θα μπορούσε άλλωστε, ούτε η δική σας ούτε της κάθε πρώην κακομοίρας που βγάζετε να σας ξεπλύνει και που δεν έχει τίποτα να χάσει… Οπότε κατεβείτε από το καλάμι και απαντήστε με σεβασμό στο θύμα, το μικρό παιδί που ένα μέλος του συγκροτήματος σας ασέλγησε πάνω του. Αφήστε τις μαγκιές δεν σας φοβάται κάνεις, μπουνιές και κλωτσιές αλλού, δεν σας παίρνει . Και κάτι τελευταίο, είπατε ότι ασχολούνται μαζί σας ώστε να πάρουν λίγη λάμψη από το όνομά σας… Αυτό είναι και το πιο αστείο, ίσως πιο αστείο και από το τρολάρισμα που σας συνοδεύει όταν αναφέρεται κάποιος στην μπάντα σας, αυτό της τελευταίας συναυλίας…».

Η ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Πώρος στο Facebook

Poros_Pix_Lax

«Πόλεμος» σχολίων με την Φωτεινή Ψυχίδου

Έκλπηξη όμως προκάλεσε η αντίδραση της Φωτεινής Ψυχίδου η οποία άνοιξε διαδικτυακό διάλογο με τον πρώην της Σπύρο Πώρο. Οι δυο τους αντάλλαξαν έντονα πυρά με τον φωτογράφο να απειλεί την Ψυχίδου πως αν ανοίξει το στόμα του θα κάνει πολλούς και πολλές να τρέχουν.

Διαβάστε αποσπάσματα από τον διάλογο ανάμεσα στην Ψυχίδου και τον Πώρο

Φ.Ψ.: «Αυτές οι πρώην άμα ανοίξουν το στόμα τους (γκουχ γκουχ) κύριε Πώρο».

Σ.Π.: «Αν ανοίξω εγώ το στόμα μου να δεις που θα τρέχουν να κρυφτούν και αυτές και άλλοι πολλοί. Όταν είναι η ώρα θα μπω και αν προκληθώ, τότε θα μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Εσύ είσαι αμελητέα ποσότητα και αναξιόπιστη μάρτυρας αφού θέλεις να το πας επί προσωπικού, που τους ξέπλυνες μια χαρά. Δεν σκοπεύω όμως να το πάω επί προσωπικού, όπως είπα αν προκληθώ θα αναφερθώ περαιτέρω. Ας απαντήσουν λοιπόν επί του θέματος, γιατί όσο και να θέλουν το θέμα να θεωρηθεί λήξαν, δεν πρόκειται. Αρκετή βρωμιά μαζεύτηκε».

Φ.Ψ.: «Ποιους ξέπλυνα κύριε Πώρo; Και για ποιο αδίκημα; Αν υπονοείται ότι γνωρίζαμε ότι ο Γιαννόπουλος ήταν παιδεραστής, όχι δεν το γνωρίζαμε. Τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ με τη κόρη μου. Για αυτό μίλησα για μένα. Εγώ καταγράφω το χαρακτήρα που είδα το 2011. Ο αγώνας της μητέρας ξεκίνησε το 2013 και η συνεργασία έγινε το 2018. Δεν ήμουν εκεί, λυπάμαι αν σου χαλάω το αφήγημα.

Εγώ επιμένω στη θέση μου. Ήξεραν ότι είναι μ@λακας και αφού είναι μαθηματικά βέβαιο ότι είναι μ@λάκας και πέφτουλας δεν έπρεπε να συνεργάζονται μαζί του γιατί υπήρχαν χιλιάδες 16χρονα και 17χρονα παιδιά στην αρένα. Είδα κι εγώ την οργισμένη ανακοίνωση του συγκροτήματος κι έχω τσουτσουριάσει από το φόβο μου καταλαβαίνεις περιμένω μήνυση κι έτσι. Εγώ ένιωσα υπόλογη εγώ! Αν οι υπόλοιποι δεν μοιράζονται την συνειδησιακή κρίση “μήπως έπρεπε να το ξέρουμε”, είναι δικό τους θέμα».

Διαβάστε αναλυτικά τον διαδικτυακό διάλογο ανάμεσα σε Ψυχίδου και Πώρο

Κλείσιμο
Dialogos1
Dialogos2
Dialogos3
Dialogos4
Dialogos5
Dialogos6



Ειδήσεις σήμερα:

Survivor: «Μύλος» οι Μαχητές με την «κλεψιά» και την πείνα – Δείτε βίντεο

Νέα επικοινωνία Μπάιντεν - Μακρόν: Κυρώσεις στη Μόσχα μπορεί να επιβληθούν ακόμη και χωρίς εισβολή στην Ουκρανία

ΗΠΑ: Ζωντανό βρέθηκε 6χρονο κοριτσάκι που αγνοούνταν από το 2019 - Την έκρυβαν σε μυστικό δωμάτιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης