H τηλεθέαση της εβδομάδας - Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της μικρής οθόνης

H τηλεθέαση της εβδομάδας - Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της μικρής οθόνης

Πώς κινήθηκαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί από τις 7 έως τις 13 Φεβρουαρίου - Ποιες εκπομπές λατρεύουν οι τηλεθεατές, ποια σήριαλ παρακολουθούν «μανιακά», ποια κανάλια επιλέγουν για την ενημέρωσή τους

tiletheasi_infographics2x
Σκληρή μάχη για την επικράτηση στο πεδίο της τηλεθέασης έδωσαν και την εβδομάδα που μας πέρασε, δηλαδή από τις 7 μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου, οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Το protothema παρουσιάζει με αποκαλυπτικά διαγράμματα και συγκριτικά στοιχεία την εξέλιξη των τηλεοπτικών προγραμμάτων ημέρα με την ημέρα, από τις πρωινές εκπομπές των καθημερινών και του σαββατοκύριακου, στα λεγόμενα... πρωινάδικα, τα δελτία ειδήσεων, τις ψυχαγωγικές εκπομές, τα σήριαλ που κάθε βράδυ καθηλώνουν σχεδόν το σύνολο των τηλεθεατών, τις ξένες σειρές, τις βραδινές εκπομπές μέχρι τα reality που δείχνουν αποδυναμωμένα.

Για να διαμορφώνετε όλοι εικόνα για τα προγράμματα που παρακολουθείτε, τα δυνατά χαρτιά κάθε τηλεοπτικού σταθμού αλλά και το... τηλεοπτικό χρηματιστήριο των εκπομπών από το οποίο καθορίζεται όχι μόνο ο νικητής της χρονιάς αλλά και προδιαγράφεται η επόμενη σεζόν, με δεδομένο ότι ένας εύρωστος τηλεοπτικός σταθμός θα διαθέσει σημαντικά κεφάλαια για να ανανεώσει το πρόγραμμά του και να συντηρήσει ή και να αυξήσει την επιρροή του στο τηλεοπτικό κοινό.



Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Ρωσικός κλοιός γύρω από τη χώρα - Οι ΗΠΑ ανησυχούν για επίθεση εντός της εβδομάδας

Πόσοι άνω των 60 μένουν ανεμβολίαστοι και πληρώνουν το πρόστιμο

Ιταλία: Στα δικαστήρια για το... στέμμα και τα 300 εκατ. ευρώ της «κληρονομιάς» τους οι απόγονοι του βασιλιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης