Δημήτρης Μοθωναίος για Σάκη Ρουβά: «Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Καλύτερα να τραγουδάμε παρά να μιλάμε»

Δημήτρης Μοθωναίος για Σάκη Ρουβά: «Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Καλύτερα να τραγουδάμε παρά να μιλάμε»

Ο Σάκης Ρουβάς έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη

rouvas
Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ έχουν αρχίσει να τοποθετούνται δημόσια και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου.

O Δημήτρης Μοθωναίος, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, δηλώνοντας:

«Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Σε τι είναι εθισμένος λοιπόν ο εν λόγω άνθρωπος; Στα μικρά παιδάκια και στους εφήβους; Νομίζω ότι είναι καλύτερο να τραγουδάμε παρά να μιλάμε κάποιες φορές και πραγματικά θεωρώ ότι κάποιες φορές είναι σαφές δεν πρόκειται περί βλακείας πλέον. Είναι κάποιες μεθοδευμένες κινήσεις προς την υπεράσπιση του συγκεκριμένου ανθρώπου, που θεωρώ ότι πέφτουν στο κενό. Είμαστε μία χώρα δημοκρατική, με δικαιοσύνη, θεσμούς και δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που δεν μπορούν να συντάξουν μια πρόταση σωστή στα ελληνικά», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:


Η δημόσια εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό» πριν έναν χρόνο, ήταν κυριολεκτικά γροθιά στο στομάχι. Μέσα σε 10 λεπτά ο ταλαντούχος ηθοποιός συμπύκνωσε την ουσία της έννοιας «σεξουαλική κακοποίηση» και μάλιστα στη χειρότερη μορφή της, αφού ήταν μόλις 6 ετών, όταν στενό συγγενικό του πρόσωπο υπεράνω κάθε υποψίας τον υπέβαλε στις αρρωστημένες ορέξεις του. Η σπαραχτική περιγραφή του για το πώς ένα τέτοιο απεχθές γεγονός μπορεί να καθορίσει δραματικά τις μετέπειτα επιλογές ενός ανθρώπου που έχει κακοποιηθεί σε τόσο μικρή ηλικία.

Οι πρωινές δηλώσεις του Σάκη Ρουβά

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε τόσο στη φιλία του με τον σκηνοθέτη, που κατηγορείται για βιασμούς, αλλά και την υπόθεση που τον οδήγησε στη φυλακή.

«Έπεσα από τα σύννεφα, όταν έσκασε η βόμβα. Τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα, ό,τι συναίσθημα έχω για εκείνον είναι θαυμασμού, αγάπης. Εγώ έτσι έζησα δίπλα στον Δημήτρη κι αυτή είναι η δική μου κατάθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chu3x44ug2vt-st)


Ύστερα, σχολίασε για τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας: «Όλο αυτό με βοήθησε πάρα πολύ καλλιτεχνικά να ανακαλύψω αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες. Αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική. Όταν έσκασε η βόμβα αυτή, τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα μεγάλη λύπη και στεναχώρια για αυτόν τον άνθρωπο. Καταλάβαινα ότι εκείνη τη στιγμή, βρισκόταν σε μία κόλαση».

Ο Σάκης Ρουβάς τόνισε πως δεν μπορεί να μιλήσει για αυτό το πρόσωπο του σκηνοθέτη, καθώς εκείνο που γνώρισε ο ίδιος απέχει πολύ από τα όσα ακούγονται.

«Για να είμαι και ξεκάθαρος, εγώ το πρόσωπο που γνώρισα στον Δημήτρη Λιγνάδη είναι αυτό που σας περιγράφω. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί κι η άλλη πλευρά. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή εγώ. Ας μιλήσει η Δικαιοσύνη», εξήγησε .

Τέλος, δήλωσε πως ακόμα κι αν ισχύουν τα όσα λέγονται, ο ίδιος εξακολουθεί φυσικά, να νιώθει μεγάλη στεναχώρια για τον φίλο του.

«Ακόμα κι αν συνέβησαν όσα λένε, βεβαίως και υπάρχει μεγάλη στεναχώρια για τα θύματα, καθώς είναι μια τραγωδία όλο αυτό, όμως το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους, που προφανώς πάσχουν από κάτι για να τα κάνουν αυτά», δήλωσε κλείνοντας ο Σάκης Ρουβάς για όσους κατηγορούνται για αδικήματα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chu04yfjl0a9-st)
Κλείσιμο


Ο γνωστός τραγουδιστής έσπευσε να εξηγήσει τι εννοούσε με τις δηλώσεις του, σε δημοσίευση που έκανε στα social media, οι αντιδράσεις όμως συνεχίζονται.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τη Δευτέρα η τελευταία απολογία – 10 προφυλακισθέντες και ένα ερωτηματικό

Πάτρα: Οι τοξικολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας θα ρίξουν φως στο μυστήριο των ανεξήγητων θανάτων

«Θα απολογηθώ εγώ που τους πήρε ο Χάρος;» - Η κυνική δήλωση της ιδιοκτήτριας του γηροκομείου στα Χανιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης