Ανδρέας Μικρούτσικος: Η επική ατάκα του γιου του, όταν του ανακοίνωσε ότι χώρισε με τη Σοφία Βόσσου

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η επική ατάκα του γιου του, όταν του ανακοίνωσε ότι χώρισε με τη Σοφία Βόσσου

Δείτε το απόσπασμα 

mikroutsikos
Με αφορμή τη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε το πώς ανακοινώνει κανείς στο παιδί του ότι χωρίζει.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον δικό του χωρισμό από τη Σοφία Βόσσου και τον τρόπο που επέλεξε να το ανακοινώσει στον γιο του.

«Όπως φέρεται το παιδί του Ντέμη και της Δέσποινας, έτσι φερόταν κι ο γιος μου. Τον είχα πάντα πρώτη μου προτεραιότητα για να το πετύχω αυτό. Πηγαίναμε πχ κάπου με τη σχέση μου, να μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο κι έμενα με τον Στέργιο μέχρι να ενηλικιωθεί, όχι με τη σχέση μου», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chrg3jws0wy1-st)

Στη συνέχεια, περιέγραψε την κουβέντα που έκανε μαζί του, όταν του μίλησε για τον χωρισμό του από τη γνωστή τραγουδίστρια.

«Χωρίζω με τη Σοφία και τα φτιάχνω με τη Φωτεινή, οπότε θεώρησα σκόπιμο να του το πω, γιατί είχε ήδη ζήσει τη μετάβαση από τον χωρισμό μου με τη μητέρα του στη σχέση με τη Σοφία. Θυμάμαι λοιπόν, να έχουμε πάει σε ένα μαγαζί στο Χαλάνδρι, να κάθομαι απέναντί του, εκείνος να είναι 11 ετών και εγώ να δυσκολεύομαι. Δυσκολευόμουν πολύ να του το πω, δεν ήθελα να δημιουργήσω συναισθηματικές αναταράξεις», ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Τελικά του είπα: "Ξέρεις Στέργιο, η ζωή τα φέρνει έτσι... Θέλω να σου αποκαλύψω κάτι και να το φιλτράρω μαζι΄σου". Και γυρνάει τότε και μου λέει: "Μπαμπά, μη μου πεις ότι είσαι γκέι" και του απαντάω: "όχι αγόρι μου, δεν έχω αυτό το ταλέντο. Θέλω απλά να σου πω ότι χώρισα και είμαι με μία άλλη κοπέλα"», περιγράφει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.




Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Γήπεδα και καρναβάλια σήμερα στο τραπέζι της επιτροπής των ειδικών

Δολοφονία Άλκη: Ξεκινούν οι απολογίες των δραστών, ολοκληρώνεται το πάζλ των συλλήψεων

Υπολοχαγός της βραζιλιάνικης Πολεμικής Αεροπορίας παραιτήθηκε μετά από 11 χρόνια για να γίνει αστέρι του OnlyFans

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης