Ο Ρόμπερτ Πάτινσον παραδέχτηκε πως... δεν λέει αλήθεια στις συνεντεύξεις του

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον παραδέχτηκε πως... δεν λέει αλήθεια στις συνεντεύξεις του

Ο ηθοποιός ομολόγησε πως πολλά απ' όσα έχει πει στις συνεντεύξεις του είναι αποκυήματα της φαντασίας του, ενώ εξήγησε τον λόγο που το κάνει

robert_pattinson_0
Μπορεί ο Ρόμπερτ Πάτινσον να φημίζεται για τις συνεντεύξεις που δίνει, καθώς οι απαντήσεις του δεν είναι και οι πιο «συνηθισμένες», όμως τελικά, δεν είναι όλες αληθινές.

Όπως αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Μπάτμαν σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο GQ, του αρέσει να «επινοεί» ιστορίες ή να λέει πράγματα, που μπορεί να προκαλέσουν εντύπωση στις συνεντεύξεις του, προκειμένου απλά να «πει όντως κάτι».

«Νομίζω πως πολλές φορές ο κόσμος με βαριέται και πρέπει απλά να πω κάτι. Από το να μη λέω τίποτα, ίσως αυτή είναι μια λύση», είπε χαρακτηριστικά.

Όμως, μετά από αυτή τη δήλωση, οι συνεντεύξεις του από το παρελθόν «επέστρεψαν για να τον στοιχειώσουν».



Κανείς δεν γνωρίζει πλέον, αν τελικά ευσταθεί η δήλωση που είχε κάνει για μία επίμονη θαυμάστριά του που τον ενοχλούσε συνεχώς και τελικά, την έκανε να βάλει τα κλάμματα.

«Υπήρχε μία θαυμάστριά μου που βρισκόταν συνεχώς πίσω μου στον δρόμο, μου έστελνε μηνύματα, με παρακολουθούσε. Τελικά, της ζήτησα να βγούμε για φαγητό. Της μίλησα για όλα τα άσχημα συμβάντα της ζωής μου, ξεκίνησα να γκρινιάζω και τελικά, έφυγε κλαίγοντας και δεν γύρισε ποτέ πίσω. Οι άνθρωποι με βαριούνται», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Κλείσιμο
Άλλωστε από εκεί προκύπτουν όλες οι υπερβολικές του δηλώσεις, από την ανάγκη του να προκαλέσει αίσθηση και να μη θεωρηθεί βαρετός ή συμβατικός.



Σε μία άλλη συνέντευξη του GQ το 2020, ο ηθοποιός είχε προσπαθήσει να κάνει μία νέα πατέντα, παρά την αποτροπή του μάνατζέρ του, ο οποίος του εξήγησε πως κανείς δεν θα ήθελε να γίνει διάσημος για κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός προσπάθησε να φτιάξει μία μακαρονάδα που θα μπορείς να κρατήσεις στο χέρι σου, χωρίς πιάτο. Δυστυχώς, απέτυχε παταγωδώς και παραλίγο να βάλει φωτιά στην κουζίνα του.

Τουλάχιστον, σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις πέτυχε τον σκοπό του. Συζητήθηκε.






Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι χούλιγκαν για τον εγκέφαλο της καταδρομικής επίθεσης - Απολογούνται σήμερα

Επιδοτήσεις στο ρεύμα: 39 ευρώ για νοικοκυριά - 65 ευρώ για επιχειρήσεις το Φεβρουάριο

Survivor: Το κοινό έδιωξε Λάμπρο, όμως τελικά αποχώρησε και η Αθηνά – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης