Όσκαρ 2022: Η Ακαδημία «σνόμπαρε» τη Lady Gaga και την παρέα του «House of Gucci»

Όσκαρ 2022: Η Ακαδημία «σνόμπαρε» τη Lady Gaga και την παρέα του «House of Gucci»

Δεν είναι υποψήφια για το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου - Η ανάρτησή της στο Instagram - Απογοήτευση στους θαυμαστές της

lady_gaga_house_of_gucci_xr_2
H… δουλειά και η ερμηνεία της Lady Gaga στο «House of Gucci» φαίνεται πως δεν έπεισαν την Ακαδημία και έτσι η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός δεν θα είναι υποψήφια για Όσκαρ στα φετινά βραβεία. Υπεράνω όλων η τραγουδίστρια συνεχάρη μέσα από την καρδιά της τους υποψήφιους.

Προς έκπληξη πολλών λοιπόν η Lady Gaga δεν έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου αλλά η 35χρονη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον φίλο της Frederic Aspiras, ο οποίος μαζί με τους Göran Lundström και Anna Carin Lock, κέρδισαν για τη βιογραφική αστυνομική ταινία μια υποψηφιότητα για το καλύτερο μακιγιάζ και χτένισμα.

«Ο Φρέντερικ ήταν μαγικός, ακριβής και αφοσιωμένος για μήνες πριν από τα γυρίσματα και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ετοίμασε δεκάδες περούκες για μήνες και μήνες και έκανε τουλάχιστον ένα χρόνο προετοιμασίας», έγραψε η Gaga στην ανάρτησή της.



Αφού μοιράστηκε περισσότερα καλά λόγια για τον Φρέντερικ, η τραγουδίστρια του «Rain On Me» έστρεψε την προσοχή της στους υπόλοιπους υποψηφίους.

«Σε όλους τους υποψήφιους φέτος, συγχαρητήρια για όλη τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωσή σας, την υποψηφιότητά σας και τη μαγεία σας. Όλοι σας αξίζετε μεγάλη αναγνώριση για όσα καταφέρατε την περασμένη χρονιά», έγραψε η Gaga για να συνεχίσει: «Η αφοσίωσή σας κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού, οι τεράστιες καρδιές σας και η ικανότητά σας να λέτε εκπληκτικές ιστορίες είναι ένα δώρο σε ολόκληρο τον κόσμο σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για πολλούς. Συγχαρητήρια φίλοι μου. Μπράβο».

Κλείσιμο


Πολλές υποψηφιότητες σε άλλα βραβεία αλλά όχι στα Όσκαρ για τον ρόλο της Patrizia Reggiani  
Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Gaga ως Patrizia Reggiani στο «House of Gucci» θεωρούνταν βέβαιο πως θα τιμηθεί από την Ακαδημία. Εξάλλου, η ερμηνεία της πολυτάλαντης σταρ κέρδισε υποψηφιότητες στα BAFTA, στις Χρυσές Σφαίρες, στα Βραβεία του Κύκλου Κριτικών Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, στα Βραβεία SAG και σε πολλά άλλα.



Ποιες κυρίες είναι προτεινόμενες
Αντί για τη Lady Gaga προτεινόμενες για το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου είναι οι: Τζέσικα Τσαστέιν (Τα μάτια της Τάμι Φέι), Ολίβια Κόλμαν (Η χαμένη κόρη), Νικόλ Κίντμαν (Being the Ricardos), Κρίστεν Στιούαρτ (Σπένσερ) και Πενέλοπε Κρουζ (Παράλληλες Μητέρες).

HOUSE OF GUCCI | Official Trailer #2 | MGM Studios


Πήγε... άπατο το «House of Gucci»  - Πόρτα... και στον Τζάρεντ Λέτο
Το «House of Gucci» δυστυχώς για τους συντελεστές του δεν τα πήγε καθόλου καλά στις υποψηφιότητες για Όσκαρ. Στη μόνη κατηγορία που είναι υποψήφιο είναι στο Όσκαρ «Καλύτερου Μακιγιάζ».  Και ο συμπρωταγωνιστής της Gaga, Τζάρεντ Λέτο (που έπαιξε τον Πάολο Γκούτσι) «έφαγε πόρτα» στην κατηγορία Καλύτερου Β' Ανδρικού Ρόλου από την Ακαδημία. Αλλά ούτε και η ίδια η ταινία είναι υποψήφια στην κατηγορία «Καλύτερης Ταινίας».

Απογοήτευση στους θαυμαστές της, έχουν στην καρδιά τους το «Shallow»
Όπως είναι αναμενόμενο οι θαυμαστές της Gaga είναι απογοητευμένοι. Αυτό όμως που τους ικανοποιεί είναι η μεγάλη της νίκη στα Όσκαρ του 2019 και στην κατηγορία «Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού». Τότε που η πετυχημένη μελωδία του «Shallow», από την ταινία «A Star Is Born», χάρισε στην Gaga το πρώτο της Όσκαρ. Η τραγουδίστρια έχει άλλωστε στην κατοχή της 12 Grammy καθώς και πολλές υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες και Emmy.

Η αλήθεια όμως είναι πως θα ήθελε ακόμα ένα Όσκαρ!


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Γήπεδα και καρναβάλια σήμερα στο τραπέζι της επιτροπής των ειδικών

Δολοφονία Άλκη: Ξεκινούν οι απολογίες των δραστών, ολοκληρώνεται το πάζλ των συλλήψεων

Υπολοχαγός της βραζιλιάνικης Πολεμικής Αεροπορίας παραιτήθηκε μετά από 11 χρόνια για να γίνει αστέρι του OnlyFans

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης