Lady Gaga: Μέχρι να διηγηθεί την ιστορία του βιασμού της, «ζούσε ένα ψέμα» - «Μόνο η αλήθεια μπορεί να σε ελευθερώσει»

Lady Gaga: Μέχρι να διηγηθεί την ιστορία του βιασμού της, «ζούσε ένα ψέμα» - «Μόνο η αλήθεια μπορεί να σε ελευθερώσει»

Η δημοφιλής σταρ της ποπ κατάφερε να νιώσει πραγματικά ελεύθερη, μόνο όταν διηγήθηκε όλη την ιστορία για τον βιασμό που υπέστη στα 19 της - «Είμαι κι εγώ άνθρωπος, ένας άνθρωπος που έχει περάσει δύσκολα, που έχει κακοποιηθεί, που έχει σιωπήσει, όμως μίλησα κι ελευθερώθηκα» δήλωσε μεταξύ άλλων

lady-gaga-0
Το να κρατάει τόσα χρόνια το στόμα της κλειστό σχετικά με τον βιασμό της, ήταν πραγματικά ένας εφιάλτης για τη Lady Gaga.

Η τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης ταινίας «House Of Gucci» κατάφερε πριν λίγους μόλις μήνες να μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά και να αποκαλύψει πως βιάστηκε στην τρυφερή ηλικία των 19 ετών.

Μέχρι την ημέρα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The Me You Can't See» του πρίγκιπα Χάρι και της Όπρα Γουίνφρεϊ, η Lady Gaga ένιωθε σαν να «ζει σε ένα ψέμα», αφού κρατούσε φυλαγμένη μέσα της μία από τις πιο επώδυνες εμπειρίες που θα μπορούσε να ζήσει μία γυναίκα.


Όπως διηγήθηκε τότε, είχε μόλις ενηλικιωθεί κι έκανε τα πρώτα της βήματα στο μουσικό στερέωμα, όταν επισκέφτηκε έναν μουσικό παραγωγό στο στούντιό του για να ηχογραφήσει τα πρώτα της τραγούδια.

Η κατάσταση όμως, δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε. Μόλις μπήκε μέσα, ο παραγωγός την πρόσταξε να βγάλει τα ρούχα της και παρά το γεγονός ότι εκείνη αρνήθηκε, συνέχιζε να την πιέζει. Και μάλιστα, δεν ήταν μόνος. Μαζί του βρίσκονταν κι άλλα άτομαλ, τα οποία ακολούθησαν την ίδια τακτική, απειλώντας την ότι θα κατέστρεφαν το όνομά της, εάν δεν δεχόταν να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.


«Θυμάμαι ότι δεν σταμάτησαν να με κοιτάνε. Απλά πάγωσα. Δε θυμάμαι καν τι συνέβη. Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία», είχε δηλώσει τότε η τραγουδίστρια.

Κλείσιμο
Lady Gaga Details Pregnancy After Assault In Devastating Docuseries

Και παρά το γεγονός ότι δύσκολα κρατάει κανείς μέσα του μία τόσο τραυματική εμπειρία, εκείνη το έκανε, γιατί ήλπιζε πως έτσι θα το ξεχάσει και θα είναι σαν να μη συνέβη ποτέ.

«Ίσως ήταν η άμυνά μου. Βρισκόμουν τόσα χρόνια κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, που θεωρούσα ότι μόνο έτσι θα θεραπευτώ από αυτό που συνέβη», δήλωσε στη DailyMail.


Εξήγησε όμως, πως τελικά η μέθοδός της δεν ήταν η σωστή. Ένιωθε σαν να είχε πάντα κρυμμένη μία πτυχή της ζωής της και συνεπώς, του εαυτού της.

«Ένιωθα σαν να ζούσα ένα ψέμα, επειδή δεν είχα μιλήσει τόσα χρόνια για αυτό. Και τελικά, είχα δίκιο. Με βοήθησε πραγματικά το ότι μοιράστηκα με τους θαυμαστές μου αυτή την εμπειρία. Ένιωσα ότι τότε μόνο ανακάλυψαν ποια πραγματικά είμαι. Είμαι κι εγώ άνθρωπος, ένας άνθρωπος που έχει περάσει κι αυτός δύσκολα, που έχει κακοποιηθεί, που έχει σιωπήσει, που έχει ένα βάρος μέσα του και το κουβαλάει τόσα χρόνια και ξέρετε, μπορείτε να ταυτιστείτε μαζί μου, γιατί είμαι σαν όλους εσάς. Αυτή η αλήθεια με απελευθέρωσε», δήλωσε χαρακτηριστικά η σταρ.


Με αφορμή την τελευταία της φράση, εξήγησε πως αυτό ακριβώς εννοούσε, όταν στην πρόσφατη συνέντευξή της σχετικά με την πολυαναμενόμενη ταινία «The Guilty» του Τζέικ Τζίλενχαλ, δήλωσε πως... «μόνο η αλήθεια μπορεί να σε ελευθερώσει».



Ειδήσεις σήμερα:

Kάθειρξη 20 ετών για τον «Tiger King» του Netflix

Ζελένσκι σε Μακρόν: Ο διάλογος με τη Μόσχα πρέπει να συνεχιστεί για την αποκλιμάκωση της έντασης

Καναδάς: «Κονβόι» φορτηγατζήδων διαδηλώνει ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης