Η Αλίνα Κωτσοβούλου δίνει spoilers για τον Σασμό: «Η Θοδώρα δεν θα χωρίσει κι ο Μανώλης θα ερωτευτεί»

Η Αλίνα Κωτσοβούλου δίνει spoilers για τον Σασμό: «Η Θοδώρα δεν θα χωρίσει κι ο Μανώλης θα ερωτευτεί»

Η ηθοποιός που υποδύεται τη μητέρα της Θοδώρας και του Μανώλη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha μιλάει για τις εξελίξεις στην πλοκή

alina
«Σε αυτή την κομβική στιγμή η Θοδώρα ενηλικιώνεται. Μέχρι τώρα ήταν μια μετέφηβος, ένα όμορφο ζουμερό κορίτσι που μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Μετά το φονικό καταλαβαίνει ότι όλα αυτά που έχει κάνει έχουν συνέπειες, τραγικές συνέπειες που δεν μπορεί κανείς να τις πάρει πίσω. Γιατί, όλα μπορείς να πάρεις πίσω, εκτός από το κύκλο αίματος που έχει ανοίξει. Και τα αποτελέσματα είναι τραγικά».

Η Αλίνα Κωτσοβούλου, η Άννα της σειράς «Σασμός» του Alpha, ήταν προσκεκλημένη σήμερα, Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της εκπομπής «Happy Day». Η ταβερνιάρισσα του «Σασμού» μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά που σημειώνει συνεχείς πρωτιές στην τηλεθέαση, τόνισε ότι «απολαμβάνει τη συνεργασία της με όλο το team του Σασμού» κι έδωσε spoiler: «Θα γίνει χαμός στις φυλακές» όπου θα βρεθεί ο Αστέρης και…. «Θα ερωτευτεί ο Μανόλης. Όχι τη Τζένη. Θα υπάρχει μια ανατροπή διότι ο Μανόλης είναι ένα ιδιαίτερο παιδί και θα ερωτευτεί ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κι ωραία πρόκληση και στοίχημα…» υπογραμμίζει η Αλίνα Κωτσοβούλου.

Βλέπουμε ότι η σχέση της Θοδώρας και του Γιώργη περνάει κρίση, από τη μέρα του γάμου τους. Θα ξεπεραστεί αυτή κρίση; «Εμείς, ως γονείς της Θοδώρας, ο Παντελής (σ.σ. Στάθης Μαντζώρος) κι εγώ, είμαστε στην κόψη του ξυραφιού» απαντά. «Είμαστε σε αυτό το χωριό, δεν θέλουμε να διαλυθεί ο γάμος, θέλουμε όμως να είναι καλά το παιδί μας. Αλλά ξέρουμε ότι έχει φταίξει η κόρη μας. Σίγουρα, δεν θέλουμε να την κακομεταχειριστεί, ούτε να την χτυπήσει ο Γιώργης…. Εγώ, σα μάνα, ήξερα ότι η Θοδώρα είχε ένα φλερτ με τον Πετρή, αλλά δεν είχα καταλάβει πόσο δυνατό ήταν αυτό…».

Η Αλίνα Κωτσοβούλου (Άννα Αγγελάκη | Σασμός) στο Happy Day | 1/2/2022
Κλείσιμο

Όσον αφορά στη σχέση της Θοδώρας με τον Γιώργη… «ο Γιώργης ήταν μεγαλύτερος αλλά μας φάνηκε καλό παιδί. Ο Γιώργης είναι ένα τραγικό πρόσωπο. Είχε κι αυτός συνηθίσει να κάνει ό,τι θέλει, με τα χρήματά του, είχε την άνεσή του και του γύρισε τούμπα όλο αυτό….Εμείς, ως γονείς, θέλουμε να ξεπεραστεί όλο αυτό, αρκεί η Θοδώρα να θέλει τον Γιώργη. Σαν Άννα, γυναίκα υποχωρητική και συγκαταβατική, γνωρίζω ότι ο γάμος θέλει πολλά κότσια. Και το λέω στη Θοδώρα: “Εάν δεν έχεις τα κότσια να μείνεις, φύγε. Αλλά το να μείνεις θέλει δουλειά”». Γεγονός είναι ότι… «Η Θοδώρα δεν θα χωρίσει ακόμα, θα υπάρξουν γεγονότα, τα οποία θα παρατείνουν αυτόν τον γάμο. Θα κάνει προσπάθεια από την πλευρά της, για να προσεγγίσει τον άντρα της κι ενδεχομένως και ο Γιώργης το έχει ανάγκη.

Στη Θοδώρα λείπει ο Μανόλης, τον αναζητά. «Η Άννα δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τη Θοδώρα. Δεν μπορεί να την κουλαντρίσει. Και βλέπει ότι τώρα με αυτό το πολύ δυσάρεστο γεγονός αρχίζει να γλυκαίνει, να αντιλαμβάνεται το τι γίνεται και να ζητάει τον αδελφό της» τονίζει η Αλ.Κωτσοβούλου. Ο Μανόλης «δεν θα βρει ακόμα το θάρρος να παραδεχτεί όλα αυτά που έχουν γίνει. Δεν μιλάει ακόμα. Η Άννα αγαπά και λατρεύει το γιο της. Είναι η Ελληνίδα μάνα. Ο Μανόλης, εάν είχε μιλήσει ή είχε αφήσει κάποιες σοβαρές υπόνοιες στον αστυνόμο, θα είχε αλλάξει η ιστορία».

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00


Ειδήσεις σήμερα:

«Έλλειμμα ηγεσίας και κρίσης» επικαλείται η έκθεση της Σου Γκρέι για τα κορωνοπάρτι του Τζόνσον

«Ήταν θύμα φονικής ενέδρας»: Η ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών του Άρη για τη δολοφονία του 19χρονου

Άδωνις για σόου Πολάκη: «Του καταθέτω αγωγή - Λύνουμε τις διαφορές μας θεσμικά και όχι με... τσίγκινα σωβρακάκια!» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης