Η Μπίλι Άιλις διέκοψε τη συναυλία της για χάρη μίας θαυμάστριάς της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο νοιάζεται για το κοινό της

Τη συναυλία της στην Ατλάντα διέκοψε στη μέση η Μπίλι Άιλις, για χάρη μίας θαυμάστριάς της.

Την ώρα που η νεαρή σταρ τραγουδούσε στο κοινό της, το οποίο μάλιστα, είχε κατακλύσει το στάδιο, μία θαυμάστριά της χρειάστηκε τη βοήθεια γιατρού.

Η Μπίλι Άιλις τότε, φρόντισε όχι μόνο να διακοπεί η συναυλία, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση τριγύρω της, αλλά της μίλησε μάλιστα, πάνω από τη σκηνή, ρωτώντας την αν είναι καλά.

«Χρειάζεσαι οξυγόνο; Να δώσουμε μία συσκευή εισπνοής;», φώναξε πάνω από το stage η τραγουδίστρια.


Ζήτησε μάλιστα, από το κοινό που βρισκόταν τριγύρω από την κοπέλα, να της δώσει χώρο και χρόνο για να ηρεμήσει, ενώ τους συμβούλευσε επίσης, να μη συνωστίζονται.

«Όλα καλά παιδιά, της δώσαμε συσκευή εισπνοής, δώστε της λίγο χρόνο και μην συνωστίζεστε. Όλα είναι εντάξει», είπε η Μπίλι Άιλις, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πόσο νοιάζεται για τους φαν της.

Η στάση της έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτή του Τράβις Σκοτ, σε παρόμοιο συμβάν, που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια που τραγουδούσε στο Φεστιβάλ AstroWorld.

Συγκεκριμένα, 8 άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ εκατοντάδες τραυματίστηκαν την ώρα που ο ράπερ βρισκόταν πάνω στη σκηνή. Οι παρευρισκόμενοι μάλιστα, τον κατηγορούν πως ενώ είχε ξεκάθαρη εικόνα για το χάος που επικρατούσε στο κοινό, εκείνος αδιαφόρησε.


Τα βίντεο που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζουν τους παρευρισκόμενους στη συναυλία να ουρλιάζουν συνεχώς και πολλούς να φωνάζουν στον ράπερ «σταμάτα τη συναυλία», ενώ δεκάδες στριμώχνονταν στο μπροστινό μέρος της σκηνής, άλλοι δεν άντεξαν και κατέρρευσαν με τους παρευρισκόμενους να τους ποδοπατούν.


Ειδήσεις σήμερα:

«Χαλάει» ο καιρός από σήμερα με συννεφιά και βροχές σε όλη τη χώρα - Χιονοπτώσεις στα ορεινά

Ξεπέρασαν τα 95.000 τα κρούσματα στη Γερμανία, κατέληξαν 49 ασθενείς σε μία μερα

Ανήλικος οδηγός πήρε τη μοτοσικλέτα του πατέρα του και συγκρούστηκε με Ι.Χ. στην Σκόπελο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr