Τέξας: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι συντετριμμένος» λέει ο Τράβις Σκοτ για την τραγωδία στο φεστιβάλ

Τέξας: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι συντετριμμένος» λέει ο Τράβις Σκοτ για την τραγωδία στο φεστιβάλ

Οκτώ άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίστηκαν - Η αστυνομία ερευνά μία μαρτυρία ότι ένας τρελός άνδρας έκανε ενέσεις ναρκωτικών σε θεατές

travisscott
«Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι συνέβη κάτι τέτοιο»: ο διάσημος ράπερ Τράβις Σκοτ εκφράζει την βαθύτατη λύπη και την απογοήτευσή του για την ασύλληπτη τραγωδία στη διάρκεια της συναυλίας του στο Astroworld Festival στο Τέξας.

Λίγες ώρες αφότου ο συναυλιακός χώρος βάφτηκε με το αίμα οκτώ ανθρώπων, ενώ εκατοντάδες άτομα τραυματίστηκαν, ο Σκοτ Ράις μίλησε για το τραγικό συμβάν επισημαίνοντας πως κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τις οικογένειες των θυμάτων.

Σε ανάρτησή του χθες στο Instagram, ο Σκοτ έγραψε ότι ήταν «συντετριμμένος» κι ότι προσπαθεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των οικογενειών των θυμάτων».



Υποστήριξε επίσης ότι δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε και «δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί τη σοβαρότητα της κατάστασης».

Τα σχετικά βίντεο που ανέβηκαν τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζουν τους παρευρισκόμενους στη συναυλία να ουρλιάζουν συνεχώς και πολλούς να φωνάζουν «σταμάτα τη συναυλία» ενώ δεκάδες στριμώχνονταν στο μπροστινό μέρος της σκηνής, άλλοι δεν άντεξαν και κατέρρευσαν με τους παρευρισκόμενους να τους ποδοπατούν.



Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναμένει την έρευνα του ιατροδικαστή για να εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου των οκτώ ανθρώπων.

«Οι θαυμαστές μου είναι πραγματικά όλος ο κόσμος για μένα και θέλω πάντα να τους αφήνω μια θετική εμπειρία», γράφει ο 29χρονος ράπερ στην επίμαχη ανάρτησή του στο Instagram το Σάββατο.

«Όποτε καταλαβαίνω ότι κάτι συμβαίνει, ξέρετε, σταματάω την συναυλία και ζητάω τη βοήθεια των αστυνομικών. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ τη σοβαρότητα της κατάστασης», πρόσθεσε.



«Γι' αυτούς που χάθηκαν, προσπαθούμε να αναγνωρίσουμε τις οικογένειές τους, ώστε να μπορέσουμε να τις βοηθήσουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε ο ράπερ.

Υποσχέθηκε επίσης στους θαυμαστές του ότι θα συνεχίσει να τους ενημερώνει για την έρευνα και τους είπε: «Συνεχίστε να κάνετε την προσευχή σας».

1
2


Την ίδια ώρα, ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον, Τρόι Φίνερ, ισχυρίστηκε σε συνέντευξη Τύπου ότι, ένας τρελός άνδρας έκανε ένεση με ναρκωτικά σε τουλάχιστον ένα άτομο εν μέσω του χάους που επικρατούσε εκείνη την ώρα στη συναυλία.

φεστιβαλ


«Μία από τις μαρτυρίες ανέφερε ότι, ένα άτομο έκανε ενέσεις ναρκωτικών σε άλλους ανθρώπους. Έχουμε μια αναφορά ενός αξιωματικού ασφαλείας και ιατρικό προσωπικό που βρισκόταν εκεί , του παρείχε τις πρώτες βοήθειες χθες το βράδυ», τόνισε ο Φίνερ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέα μέτρα: Μπαράζ ελέγχων σε όλη τη χώρα και λουκέτο 60 ημερών σε κλαμπ στο Γκάζι

Για 2.000 ευρώ σκότωσε τη νονά και ευεργέτιδά του

Ληστεία μετά φόνου στη Θεσσαλονίκη: Το προφίλ του άνδρα που σκότωσε τον 44χρονο στο ψιλικατζίδικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης