Κέβιν Μπλατ: «Λύνει» τη σιωπή του ο άνθρωπος που δημοσιοποίησε το sex tape της Πάρις Χίλτον

Κέβιν Μπλατ: «Λύνει» τη σιωπή του ο άνθρωπος που δημοσιοποίησε το sex tape της Πάρις Χίλτον

Αυτοαποκαλείται  «Ειδικός για τα σκάνδαλα» και κερδίζει χρήματα βοηθώντας στη συλλογή sex tape και εικόνες διάσημων προσώπων από το ίντερνετ - Τι είπε για την κληρονόμο των Χίλτον, την Κιμ Καρντάσιαν και την Κάμερον Ντίαζ

artt
Ο Kevin «KB» Blatt έγινε γνωστός για την κυκλοφορία της ταινίας πορνογραφικού περιεχομένου της Πάρις Χίλτον «1 Night in Paris» το 2003. 
Ο αυτοαποκαλούμενος «Ειδικός για τα σκάνδαλα» κερδίζει χρήματα βοηθώντας στη συλλογή sex tape και εικόνων διάσημων προσώπων από το ίντερνετ, ενώ  πολλές φορές δίνει το συγκεκριμένο περιεχόμενο απευθείας στα χέρια εκείνου που προσφέρει τα περισσότερα.

Όπως λέει ο ίδιος τα περισσότερα βίντεο δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας ενώ όπως λέει ο ίδιος κάποια εξ αυτών είναι σοκαριστικά. Ωστόσ πάνω από 50 τέτοια βίντεο έχουν παρουσιαστεί ως τα καλύτερα του Χόλιγουντ.

Σε δηλώσεις του στη Sun τόνισε πως «θα κυκλοφορώ και πάλι με το αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες, θα συναντήσω διασημότητες και θα βρίσκομαι σε μέρη όπου βλέπω ανθρώπους που έχω δει πραγματικά σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου που κάποιοι είχαν αγοράσει από μένα».

«Έχω δει πολλά πράγματα - μερικά τρελά - που δεν μπορώ να τα αναφέρω επειδή έχω υπογράψει συγκεκριμένα έγγραφα», πρόσθεσε. «Θα πω ότι δεν μπορώ να βλέπω τηλεόραση όπως οποιοσδήποτε άλλος. Αυτό συμβαίνει διότι νωρίζω πάρα πολλά γι 'αυτούς», συμπλήρωσε.

«Για παράδειγμα θα δω έναν σκηνοθέτη και θα πω "ω, αυτός είναι ο τύπος που ασχολείται με τα πόδια", ή θα δω έναν ηθοποιό και θα θυμηθώ "σε αυτόν αρέσει η δουλεία"», λέει ακόμη.

Μέχρι τώρα εκτιμά ότι έχει δει 50 έως 100 εικόνες πρωτοκλασσάτων ονομάτων και εκατοντάδες εικόνες άλλων celebrity. Ακόμη επισημαίνει πως οι συντριπτικές του συναλλαγές αφορούν μπασκετμπολίστες. Αναφορικά με τους πρωτοκλασσάτους σελέμπριτι λέει πως τα sex tapes γυρίζονται όταν αυτοί  είτε δεν έχουν γίνει γνωστοί είτε όταν πρόκειται για κάποια οντισιόν. 

Όπως λέει ο ίδιος άρχισε να ασχολείται τυχαία με το πορνογραφικό περιεχόμενο. Ο Blatt και ο αδερφός του χρησιμοποιώντας τα παρατσούκλια K-Bizzle και D-Money ρίχτηκαν στη σκηνή των πάρτι του LA, κυνηγώντας μοντέλα και παρακολουθώντας εκδηλώσεις στην έπαυλη του Playboy.

Τα αδέρφια διοργάνωσαν επίσης τα δικά τους πολυτελή πάρτι «Pimp and Hoe» στο Λας Βέγκας, την ίδια περίοδο με την παρουσίαση των βραβείων Adult Video News Awards, προσκαλώντας αστέρες όπως ο Snoop Dogg και ο Ice Cube.

Στην πορεία ο Blatt έγινε ο άνθρωπος που επικοινωνούσαν μαζί του μεγάλα ειδησεογραφικά ΜΜΕ για να σχολιάσει ειδήσεις που έχουν να κάνουν με σεξoυαλικό περιεχόμενο. 

Το sex tape της Πάρις Χίλτον

Ενθυμούμενος το sex tape της Πάρις Χίλτον ανέφερε πως έφτασε στα χέρια του. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας συγκάτοικός του έκανε παρέα σε ένα μπαρ στο Χόλιγουντ με τον επαγγελματία παίκτη του πόκερ Ρικ Σάλομον. 

Ο συγκάτοικος του είπε στον φίλο του Blatt ότι είχε στην κατοχή του ένα sex tape στο οποίο  ο Σάλομον έκανε έρωτα με την τότε άγνωστη κληρονόμο των Χίλτον, Πάρις, η οποία σύντομα θα πρωταγωνιστούσε στη δική της τηλεοπτική σειρά ριάλιτι του FOX, The Simple Life.

Κλείσιμο
Ο Blatt είδε το βίντεο και όταν κατάλαβε ότι είναι νόμιμο πλήρωσε 50.000 δολάρια στον συγκάτοικό του έτσι ώστε να το πάρει στα χέρια του.  «Σκέφτηκα τότε: «Ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί;» είπε ο Blatt. «Και μετά κατέληξα να με μηνύσουν για 20 εκατομμύρια δολάρια από τρία διαφορετικά άτομα», επεσήμανε ακόμη.

Είναι ενδεικτικό ότι για να αποδείξει πως είχε στην κατοχή του το sex tape  ένα μήνα πριν από την προβολή του The Sweet Life, ο Blatt έστειλε με email ένα τρίλεπτο απόσπασμα του βίντεο σε δύο δημοσιογράφους στο US Weekly και στο Entertainment Tonight.

Όμως δεν είχε υπολογίσει ότι το βίντεο σύντομα θα γινόταν viral. «Σχεδόν σε ένα βράδυ το όνομα της Πάρις Χίλτον είχε τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google», είπε.  Μάλιστα υπήρχαν κάποιοι που πίστευαν ότι πίσω από τη διαρροή βρισκόταν η ίδια η Χίλτον για διαφημιστικούς λόγους. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Από την πλευρά της η Πάρις Χίλτον έκανε λόγο για μια από τις «πιο ταπεινωτικές εμπειρίες της ζωής μου», ενώ μιλώντας κατά τη διάρκεια ενός ντοκιμαντέρ μίλησε για «βιασμό μέσω διαδικτύου». Η τανία «Μία νύχτα στο Παρίσι», έκανε πωλήσεις άνω των 20 εκατ. δολαρίων.

Ο Blatt ποκαλώντας το ως το πιο δημοφιλές πορνό βίντεο όλων των εποχών υπολόγισε ότι έκτοτε έχει αποφέρει έσοδα 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων παγκοσμίως.

Μετά τη δημοσιοποίηση του sex tape της Πάρις Χίλτον έγινε δέκτης τηλεφωνημάτων από πρώην συντρόφους και πρώην φίλους αστέρων του Χόλιγουντ που του έλεγαν ότι είχαν sex tape και φωτογραφίες και ήθελαν να κερδίσουν χρήματα.

Μάλιστα υπήρξε περίπτωση όπου ένας φωτογράφος του τηλεφώνησε και του είπε ότι είχε στην κατοχή του υλικό με την Κάμερον Ντίαζ σε ηλικία 19 ετών. Στις συγκεκριμένες φωτογραγίες η Ντίαζ φαινόταν γυμνή από τη μέση και πάνω. Μάλιστα του είχε δώσει και έντυπο το οποίο φαίνεται ότι είχε την υπογραφή της ηθοποιού μέσω του οποίου συναινούσε στη δημοσιοποίηση του υλικού. 

Όπως ισχυρίστηκε ο Blatt συνομίλησε με τους δικηγόρους της και του είπε να τον προσλάβουν ως σύμβουλο. Βοήθησε τις αρχές στον εντοπισμό της IP του αποστολέα ο οποίος λίγο αργότερα συνελήφθη και καταδικάστηκε σε τετραετή φυλάκιση. Σύμφωνα με τον ίδιο μετά από χρόνια έτρωγαν στο ίδιο εστιατόριο και όταν την είδε πήγε και της είπε ότι εκείνος ήταν που είχε βοηθήσει στη σύλληψη του ενόχου. «Με αγκάλιασε και με ευχαρίστησε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κιμ Καρντάσιαν

Το 2006 έλαβε ένα τηλεφώνημα από έναν παιδικό του φίλο αναφορικά με την άγνωστη τότε Κιμ Καρντάσιαν και τον ράπερ φίλο της Ray J. Ο φίλος του, του είπε για ένα βίντεο που σχετιζόταν με ένα sex tape που αφορούσε την Καρντάσιαν και τον Ray J. Ο Blatt συμφώνησε να συναντηθεί με τον ράπερ και ήταν έτοιμος να συμφωνήσει για την απόκτηση του sex tape. 

Εκπρόσωπος της τηλεπερσόνας δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, ωστόσο η Καρντάσιαν αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην δημοσιοποίηση του βίντεο. Ο Blatt είπε ότι προσφέρθηκε να φέρει τον Ray Jσε επαφή με κάποιον που θα του πλήρωνε επί τόπου ένα εκατομμύριο δολάρια σε μετρητά.

Ο ράπερ του είπε ότι έπρεπε να το σκεφτεί και αργότερα το ζευγάρι έκλεισε συμφωνία με τον Τζο Φράνσις, φίλο της οικογένειας Καρντάσιαν και ιδρυτή του franchise ψυχαγωγίας ενηλίκων Girls Gone Wild.

«Ενοχλήθηκα που έχασα αυτή τη συμφωνία», είπε. «Ήμουν έτοιμος να κάνω μία συμφωνία μαζί του καθώς θα τον έφερνα στο Rewd Light και θα του πλήρωνα περισσότερα χρήματα. Όμως πήγε πίσω από την πλάτη μου και συμφώνησε με άλλον. Ήταν unfair», υποστήριξε. Το συγκεκριμένο βίντεο δημοσιοποιήθηκε το 2007 στο Vivid και η ΚαρντάσιαΝ έσπευσε βιαστικά να υποβάλλει μήνυση. Ωστόσο αργότερα την πήρε πίσω.

Πώς δουλεύει ο Blatt

Η δουλειά του ξεκινάει όταν του τηλεφωνεί κάποιος και του λέει ότι έχει στην κατοχή του κάποιο υλικό sex tape με πρόσωπα της τηλεόρασης, αθλητές και τραγουδιστές. Σύμφωνα με τον ίδιο το υλικό μπορεί να περιλαμβάνει στοιχεία απιστίας, χρήσης ναρκωτικών.

Ακόμη ο Blatt σημειώνει πως ελέγχει την προέλευση του βίντεο, εάν είναι νόμιμο ή όχι, εάν έχει καταγραφεί παράνομα καθώς και ποιος είναι ο νόμιμος κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων του υλικού. 

Ακολούθως θα επικοινωνήσει με τον σελέμπριτι - πρωταγωνιστή του βίντεο και θα του ζητήσει τη συγκατάθεσή των πρωταγωνιστών για να κυκλοφορήσει το βίντεο. Εάν δεν υπάρξει συμφωνία τότε θα πρέπει να το καλύψει λαμβάνοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Σύμφωνα με τον ίδιο το 70% της δουλειάς του περιστρέφεται γύρω από την αποσιώπηση sex tape. Ο επαγγελματικός του τίτλος, δεν ήταν δική του επιλογή, αλλά του δόθηκε πριν από χρόνια από τα Μέσα Ενημέρωσης. Πλέον σκέφτεται την αποχώρησή του από τη συγκεκριμένη δουλειά καθώς πιστεύει ότι συμφωνίες ανάλογες με αυτές που αφορούσαν την Πάρις Χίλτον και την Κιμ Καρντάσιαν έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. 

Όπως αναφέρει τα δέκα τελευταία χρόνια οι μεσάζοντες αποκλείονται και οι πρωταγωνιστές δημοσιεύουν οι ίδιοι το περιεχόμενο των βίντεο που έχουν στην κατοχή τους. Παρ' όλα αυτά πιστεύει ότι οι προσωπικές στιγμές των διάσημων εξακολουθούν να είναι ενδιαφέρουσες για το ευρύ κοινό. 




Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του 36χρονος 

Λήγει αύριο η παράταση για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού - Ανεμβολίαστοι όσοι ενήλικες δεν έχουν κάνει αναμνηστική δόση

Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις ορειβάτες - Ίχνη χιονοστιβάδας στην πλαγιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης