Στην... τελική ευθεία για τον «παραμυθένιο γάμο» της Πάρις Χίλτον με τον Κάρτερ Ριμ

Στην... τελική ευθεία για τον «παραμυθένιο γάμο» της Πάρις Χίλτον με τον Κάρτερ Ριμ

Με θέμα «η Πάρις στην Χώρα των Θαυμάτων» η φαντασμαγορική τελετή που θα λάβει χώρα στην έπαυλη της σταρ στο Μπελ Έαρ - Ροζ στολισμός και αμέτρητα λουλούδια - Τα φορέματα των παράνυμφων κόστισαν  61.500 δολάρια

paris
Ξεχωριστή η αποψινή νύχτα για την Πάρις Χίλτον, αφού θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, Κάρτερ Ριμ.

Το φαντασμαγορικό γεγονός μάλιστα, θα προβληθεί στο τηλεοπτικό δίκτυο του NBC και καθόλου εντύπωση δεν προκαλεί, αν σκεφτεί κανείς πως η σταρ έχει συνηθίσει να βρίσκεται όλη της την ζωή στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Η τελετή θα λάβει χώρα στην έπαυλη του προπάππου της, Μπάρον Χίλτον, στο Μπελ Έαρ.



«Είμαι ενθουσιασμένη για το νέο μου ξεκίνημα. Ο Κάρτερ είναι τόσο υποστηρικτικός. Η σχέση μας είναι πολύ σπάνια, κάνουμε ο ένας τον άλλο καλύτερο», είχε δηλώσει για τον σύντροφό της η Πάρις Χίλτον.

Αν και η ίδια προτίμησε να κρατήσει μυστικές τις λεπτομέρειες για τον γάμο της, μερικές έχουν ήδη διαρρεύσει στον Τύπο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, το νυφικό της Πάρις Χίλτον υπογράφει ο Valentino, ενώ τα φορέματα των παρανύμφων, ο Αμερικανικός οίκος Alice + Olivia. Μάλιστα, τα δύο φορέματα θα κοστίσουν περίπου 61.500 δολάρια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Κλείσιμο


Ο στολισμός της εκδήλωσης δεν απέχει κατά πολύ από αυτό που θα φανταζόταν κανείς ότι θα επέλεγε η Πάρις Χίλτον. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το θέμα που επέλεξε για τον γάμο της δεν είναι άλλο από μία παραλλαγή της διάσημης ταινίας «Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων», με το όνομα της Πάρις να αντικαθιστά αυτό του διάσημου χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων.

Ροζ λουλούδια, σαμπάνιες σε όμοιο χρώμα και μπισκότα για τους καλεσμένους, εμπνευσμένα από την ταινία και με τα ονόματα των δύο μελλόνυμφων χαραγμένα πάνω τους συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό, όταν πρόκειται για τον γάμο της Πάρις Χίλτον.


Προς το παρόν, φωτογραφίες ή βίντεο δεν έχουν βγει στην δημοσιότητα, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι στην πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της, η σταρ δεν θα άφηνε το κοινό της «εκτός».



Ειδήσεις σήμερα:

Το φαινόμενο Χρήστος Κυριαζής που γύρισε την πλάτη στο χρήμα και τη δημοσιότητα

Ο Jason Momoa «κομμάτια» σε πάρτι: Πάταγε τα παπούτσια του και έβγαζε σε όλους τη γλώσσα

Τα μηνύματα της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό μετά την πρόκληση της Ολλανδής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης