Ο νέος σύζυγος της Πάρις Χίλτον έχει 9χρονη κόρη εκτός γάμου

Ο νέος σύζυγος της Πάρις Χίλτον έχει 9χρονη κόρη εκτός γάμου

Ο επιχειρηματίας υπέγραψε ένα έγγραφο που αναγνώριζε ότι ήταν ο πατέρας, παρόλο που δεν έκανε ποτέ τεστ πατρότητας - Η μαμά του κοριτσιού είναι η Λάουρα Μπελίζι, μια ριάλιτι σταρ που εμφανίστηκε στην εκπομπή VH-1 "Secrets of Aspen" και είχε σχέση με τον ηθοποιό Μελ Γκίμπσον

paris-hilton-carter-reum-love-child-41
Λίγο περίπλοκή αποδεικνύεται η οικογενειακή κατάσταση του νέου συζύγου της Πάρις Χίλτον. Ο Κάρτερ Ριμ, τον οποίο η 40χρονη κληρονόμος της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων παντρεύτηκε προσφάτως είναι ήδη πατέρας ενός παιδιού, το οποίο έχει δει μόνο μία φορά από τότε που γεννήθηκε πριν από 9 χρόνια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Page Six.

Η μαμά του κοριτσιού είναι η Λάουρα Μπελίζι, μια ριάλιτι σταρ που εμφανίστηκε στην εκπομπή VH-1 "Secrets of Aspen" και είχε σχέση με τον ηθοποιό Μελ Γκίμπσον. Μάλιστα το 2011 που έμεινε έγκυος πολλοί πίστεψαν πως το παιδί που κυοφορεί ήταν του 65χρονου Αμερικανού ηθοποιού, κάτι που είχαν διαψεύσει και οι δύο. Με καταγωγή από το Σικάγο, όπως και Ριμ , η Λάουρα ζει στην Καλιφόρνια με το παιδί.

paris-hilton-carter-reum-love-child-50


«Οι άνθρωποι από το περιβάλλον τόσο του Ριμ όσο και της Λάουρα, το γνωρίζουν εδώ και 10 χρόνια. Ο Κάρτερ υποστηρίζει αυτό το παιδί και παρότι δεν έχει μια παραδοσιακή σχέση πατέρα-κόρης, την φρόντισε από τότε που γεννήθηκε και θα συνεχίσει να το κάνει», είπε ένας εκπρόσωπος του Ριμ.

Ο επιχειρηματίας υπέγραψε ένα έγγραφο που αναγνώριζε ότι ήταν ο πατέρας, παρόλο που δεν έκανε ποτέ τεστ πατρότητας.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το παιδί όχι μόνο δυσκολεύτηκε να αντιμετωπίσει την απουσία του πατέρα της στη ζωή της, αλλά έχει επηρεαστεί συναισθηματικά βλέποντας όλη τη δημοσιότητα γύρω από τον γάμο του Ριμ με την Χίλτον. Οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν όρκους αγάπης και πίστης στο κτήμα Bel-Air του αείμνηστου παππού της σταρ, Μπαρόν Χίλτον στο Λος Άντζελες την προηγούμενη εβδομάδα.



Στο μεταξύ η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε ότι από τον Ιανουάριο υποβαλλόταν σε θεραπεία γονιμότητας με εξωσωματική γονιμοποίηση με τον αρραβωνιαστικό της, επαινώντας τον Κάρτερ Ριμ που ήταν «τόσο υποστηρικτικός» σε όλη τη διαδικασία.



Ειδήσεις σήμερα:

Το άρθρο... ράπισμα του ηγούμενου της Μονής Εσφιγμένου στους αντιεμβολιαστές ρασοφόρους που διαδίδουν ψέματα

GNTM: Η φωτογράφιση... καραντίνας, η δοκιμασία του κύβου και η αποχώρηση - Δείτε βίντεο

Ιστορική 10άρα για Αγγλία, κάζο για Ιταλία - Οι 9 Ευρωπαίοι που πάνε Κατάρ - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης