Ελεονώρα Μελέτη: Πόσο έχει αλλάξει μέσα σε 17 χρόνια;

Ελεονώρα Μελέτη: Πόσο έχει αλλάξει μέσα σε 17 χρόνια;

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η παρουσιάστρια στο Instagram της 

Eleonora_Meleti
Η Ελεονώρα Μελέτη είναι εξαιρετικά δραστήρια στα social media και πολλές φορές μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει τους προβληματισμούς και τις σκέψεις της. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια επέλεξε να ανατρέξει στο παρελθόν και να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής της καριέρας. 17 χρόνια πριν τότε που ήταν «ψάρι» όπως λέει η ίδια στο post της. Τότε η Μελέτη ξεκινούσε την πορεία της στην TV από τον «Πρωινό Καφέ».

Το… χθες
«2005… από τις πρώτες φωτογραφίσεις για τον πρωινό καφέ… είμαι τόσο «ψάρι», τόσο άπειρη κ καινούργια που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα πως το καλό μου το προφίλ είναι το δεξί, κ ποζάρω με το λάθος. Λεπτό φρύδι, ήταν της μόδας τότε, ευτυχώς Παναγία μου ξάνα μάκραιναν οι τρίχες μου κ τώρα έχω καμία 10αρια χρόνια να τα βγάλω, τη μύτη τη κόβω λίγο ρετουσαρισμένη ( μη πω κ πολύ) άλλα σας το ορκίζομαι δεν το έκανα εγώ, ο φωτογράφος το έκανε! Τα χρόνια περνάνε παιδιά, κ οι φωτογραφίες, σε ένα μπουφέ της γιαγιάς, σε μια σιφονίερα στολισμένη με σεμεδάκια κ μπιμπελό άλλης εποχής , μένουν εκεί, να μας το θυμίζουν…», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία του 2005.



Το… σήμερα
Λίγες ώρες αργότερα η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία του σήμερα. Αυτή τη φορά η φωτογραφία είναι πιο φυσική, χωρίς φίλτρα και χωρίς μακιγιάζ. «Έβαλα κ καπάκι αυτή, που τράβηξα σελφι, 17 χρόνια μετά τη φωτογραφία στο προηγούμενο ποστ! 17 χρόνια…», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία του 2022.




Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Σαμόλης: «Ήταν σημαντικό που αποκαλύφθηκαν όλα αυτά στο χώρο του θεάτρου, αλλά έγιναν και άτσαλες κινήσεις στον τρόπο διαχείρισης»

Κορωνοϊός: Λήγει αύριο η παράταση για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Θρίλερ στα Καλάβρυτα: Αγνοούνται τρεις ορειβάτες στον Χελμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης