Η οργή του Βασίλειου Κωστέτσου για τον καθηγητή που επιτέθηκε λεκτικά στον μαθητή που φορούσε φούστα

Η οργή του Βασίλειου Κωστέτσου για τον καθηγητή που επιτέθηκε λεκτικά στον μαθητή που φορούσε φούστα

«Στην Ελλάδα ακόμα κρίνουν και χαρακτηρίζουν κάποιοι την σεξουαλική ταυτότητα κάποιου από την εξωτερική του εμφάνιση ή από το επάγγελμά του», γράφει μεταξύ άλλων ο γνωστός σχεδιαστής

κωστετσος_2
Ο Βασίλειος Κωστέτσος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πήρε θέση εναντίον του καθηγητή ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά σε μαθητή της Α’ Λυκείου, επειδή εμφανίστηκε με φούστα στο σχολείο.

O γνωστός σχεδιαστής μόδας γράφει στα σχόλια του: «Ελλάδα η χώρα που ακόμα φορά τον “φερετζέ” του π@ύστη Όταν εν έτη 2022, επαναλαμβάνω εν έτη 2022. Στην Ελλάδα ακόμα κρίνουν και χαρακτηρίζουν κάποιοι την σεξουαλική ταυτότητα κάποιου από την εξωτερική του εμφάνιση ή από το επάγγελμά του. Σχετικά με τον μαθητή που φόρεσε φούστα. Όταν υποτιθέμενοι άλλοι σοβαρών και καλά επαγγελμάτων με κοστούμια είναι τίγκα στην παιδεραστία και στα ναρκωτικά, όργια και τρα@@@κια. Δεν έχω να πω κάτι άλλο από το να λέω ότι μένω, κρίνομαι και ζω στην μπου@@@@λας».

Φοράς φούστα είσαι πούστης, φορούσες σκουλαρίκια, piercing ήσουν π@ύστης. Είχες τατουάζ κάποτε ήσουν εγκληματίας . Βάφτηκες είσαι π@ύστης. Είσαι σχεδιαστής είσαι π@ύστης. Είσαι κομμωτής είσαι π@ύστης. Φοράς κοστούμια γραβάτα οι ράσα είσαι άνδρας.

Άσχετα αν είσαι παιδεραστής, διακινητής ναρκωτικών, βιαστής το θέμα είναι να φορά γραβάτα. Κοινώς μπου@@@@λας. Το Υπουργείο Παιδείας άραγε τι κάνει;;; λανσάρει ακόμα… γραβάτες. Είδαμε και τους δικαστικούς, τους πολιτικούς και τους παπάδες. Τρα@@@κια, παιδεραστίες, ναρκωτικά, βιασμοί. Βέβαια πάντα με κουστούμι, γραβάτα και ράσα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Δείτε τα stories του Βασίλειου Κωστέτσου
Kostetsos1
Kostetsos2
Kostetsos3
Kostetsos4


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Χρυσόστομος στον Δανίκα: «Οποιος παίρνει μισθό από το Δημόσιο να εμβολιάζεται υποχρεωτικά»


Celebrities και οι... stalkers τους: Ανατριχιαστικές ιστορίες με εμμονικούς θαυμαστές και σταρ που που έζησαν τον τρόμο


Κικίλιας: «Ο ελληνικός τουρισμός εκπέμπει ισχυρό μήνυμα ασφάλειας»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης