Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από το να ακούς ότι έχεις καρκίνο»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από το να ακούς ότι έχεις καρκίνο»

Η περιπέτεια της υγείας του, το ελληνικό #metoo και η «άστοχη» ατάκα του Βαλάντη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

almpanis
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτειά του με τον καρκίνο.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και αναφέρθηκε τόσο στο ελληνικό #metoo, το Survivor, αλλά και την περιπέτεια της υγείας του.

Αρχικά, μίλησε για την στιγμή που του ανακοίνωσε ο γιατρός του ότι έχει καρκίνο. «Είναι η στιγμή που λες "και τώρα τι;". Δεν ξέρεις αν θα πάει καλά ή δεν θα πάει, αν θα υπάρχει ζωή από εδώ και πέρα. Μου είχαν πει ότι είναι από τις περιπτώσεις που ο καρκίνος είναι θεραπεύσιμος. Στο στάδιο που ήμουν, ήταν διαχειρίσιμο, όλα ήταν υπέρ μου. Θα πρέπει να κλείσω πενταετία όμως, για να πω ότι κάπως ηρεμώ», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chmbcbjsfvw1-st)

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε πως προσπαθεί να αντιμετωπίζει τη ζωή με αισιοδοξία, αλλά ταυτόχρονα και με ρεαλισμό.

«Κάθε πρωί ξυπνάω και νιώθω καλά, Ένα πράγμα έχει πια σημασία για εμένα, το σήμερα. Δεν κάνω όνειρα μακροπρόθεσμα, κοιτάζω πολύ κοντινά. Αυτό που σκέφτομαι είναι πότε θα έρθει το Πάσχα, να πάω στην Εύβοια να δω τους δικούς μου», δήλωσε ο ηθοποιός.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, δεν μετανιώνει λεπτό που μίλησε ανοιχτά για την περιπέτειά του. «Θα ξαναμιλούσα ανοιχτά για το θέμα της υγείας μου άλλες 1.000 φορές. Η αγάπη που παίρνεις δεν συγκρίνεται με τίποτα. Το να ακούς πως έχεις καρκίνο, νομίζω πως είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να ακούσει κανείς», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chmbezlstm0p-st)

Κλείσιμο
Κλείνοντας με το θέμα της υγείας του, ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε στον επαγγελματικό του χώρο, ο οποίος έχει πληγεί το τελευταίο διάστημα από τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης.

«Δεν θεωρώ ότι όσα ακούστηκαν γύρω από το #metoo πλήγωσαν τον χώρο μας. Το θέατρο υπάρχει πάρα πολλά χρόνια, δεν νομίζω ότι μπορεί να πληγεί από κανένα σκάνδαλο. Είναι η στιγμή που πρέπει να κοιτάξουμε στον καθρέφτη τους εαυτούς μας, γιατί κακά τα ψέματα, δεν είμαστε όλοι τα καλύτερα παιδιά. Εύχομαι κι ελπίζω να απλωθεί σε όλα τα επαγγέλματα αυτό το κίνημα», τόνισε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Τέλος, αναφέρθηκε στο Survivor και την σκληρή ατάκα που είχε πει στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ο Βαλάντης σχετικά με το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, η παίκτρια των Διασήμων είχε δώσει κι εκείνη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και τελικά, βγήκε νικήτρια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chmbdk87554h-st)

«Έτυχε να είμαι στο σπίτι και να παίζει το Survivor και κάποια στιγμή είδα την κοπέλα, στην οποία αναφερόταν ο Βαλάντης να κλαίει με αναφιλητά. Προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε γίνει και όταν κατάλαβα τι έγινε, θύμωσα τόσο πολύ που έπιασα τον εαυτό μου να μην μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Ο τρόπος που της μίλησε ήταν ταπεινωτικός. Ήθελε να της πει κάτι και χρησιμοποίησε το θέμα της αρρώστιάς της», είπε.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ριάνα δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά στην πρώτη της ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου θύμισε στους followers πόσο σέξι είναι στην πίστα

Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης