Με αφορμή τη συζήτηση τηςΕλένης Μενεγάκημε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά με το επίθετο που παίρνει ένα παιδί, η παρουσιάστρια θυμήθηκε ένα περιστατικό από τον γάμο της, που της είχε κάνει εντύπωση.
Στην συζήτησή τους, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως δεν είναι κακό να έχει μια γυναίκα το όνομα του συζύγου της, αν θέλει και η ίδια και τόνισε πως πολλές φορές και τα παιδιά παίρνουν το επίθετο και των δύο γονιών τους.
Σε αυτό συμφώνησε και η Ελένη Μενεγάκη και με αφορμή την συγκεκριμένη κουβέντα, θυμήθηκε μία ερώτηση που της είχε κάνει ο ιερέας πριν τον γάμο της με τονΓιάννη Λάτσιο και της έιχε κάνει εντύπωση.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.