Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ο Σεργιανόπουλος άρχισε να ενδίδει στα πάθη του και να βουλιάζει, ήταν αυτοκαταστροφικός»

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ο Σεργιανόπουλος άρχισε να ενδίδει στα πάθη του και να βουλιάζει, ήταν αυτοκαταστροφικός»

Τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, ο γάμος του γιου της με τη Δανάη Μιχαλάκη και η συνεργασία με τον Νίκο Σεργιανόπουλο

komninou
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και αναφέρθηκε τόσο στον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, τη Δανάη Μιχαλάκη, αλλά και την συνεργασία της με τον αδικοχαμένο, Νίκο Σεργιανόπουλο.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της στον χώρο της υποκριτικής. Όπως είπε, ο πατέρας της δεν αντιμετώπισε καθόλου καλά την επιθυμία της να γίνει ηθοποιός.

«Ο πατέρας μου ήταν αστυνομικός, δεν αντιμετώπισε καθόλου ψύχραιμα ότι πήγαινα στη δραματική του ΚΘΒΕ. Ήρθε κάποια στιγμή στη σχολή, που πήγαινα κρυφά επί ενάμιση χρόνο και μου λέει: "Εγώ σε σπούδασα για να γίνεις θεατρίνα;". Ένιωσα αυτή την απογοήτευση στο βλέμμα του. Φοβόταν μην τυχόν και δεν κάνω οικογένεια. Πολύ γρήγορα όμως, παντρεύτηκα κι έκανα τον Γιώργο», εξήγησε η ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chlgt14uw2nt-st)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος και αφορούν σεξουαλικά αδικήματα. Όπως είπε η ίδια, δεν δέχεται σε καμία περίπτωση την κατάχρηση εξουσίας.

«Έχω πολύ ισχυρό σύστημα αυτοάμυνας, δεν θα χαλαλίσω τον αυτοσεβασμό μου για κανέναν ρόλο. Το 2013 το είχα δηλώσει ξανά, απεχθάνομαι την παιδεραστία και δεν συγχωρώ με τίποτα τους ανθρώπους που μεταλλάσσονται από την εξουσία και τρελαίνονται. Όχι μόνο στο θέατρο. Ένας βιαστής δεν βιάζει από ερωτική επιθυμία, αλλά για να ασκήσει την εξουσία του», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chlgw5f3zixt-st)

Για τον γιο της, Γιώργο Παραγεωργίου και τη νύφη της κι επίσης ηθοποιό, Δανάη Μιχαλάκη, είπε: «Ο Γιώργος είναι η χαρά της ζωής, ένα πλάσμα που χαίρεσαι να ζεις μαζί του, να δουλεύεις και να κουβεντιάζεις. Αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι όταν έρχονται συνάδελφοι και μου λένε "τι παιδί είναι αυτό, τι πλάσμα". Εκεί λιώνω. Η Δανάη είναι τόσο όμορφο πλάσμα, καλοσυνάτο, ένα λουλούδι. Χαίρεσαι να τη βλέπεις. Κάνει ευτυχισμένο τον γιο μου και την αγαπώ. Είμαι έτοιμη για τον ρόλο της γιαγιάς».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Νίκο Σεργιανόπουλο και όπως είπε χαρακτηριστικά, ήταν ένας άνθρωπος που μόνο τρυφερότητα μπορεί να σου βγάλει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chlgy5463ad5-st)

«Είχαμε κρατήσει επαφές, αλλά τον αισθανόμουν να ενδίδει στα πάθη του και να βουλιάζει. Τον Νίκο μόνο με τρυφερότητα μπορούσες να τον αντιμετωπίσεις, το πάθος του ήταν αυτοκαταστροφικό, κατέστρεφε τον εαυτό του με το ποτό ή με οτιδήποτε άλλο, δεν έκανε κακό στους άλλους. Ήταν βουτηγμένος στις ενοχές», είπε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος ο διαρρήκτης που εισέβαλε χθες σε διαμέρισμα αστυνομικού στη Νέα Ιωνία - Δείτε βίντεο

Έζησα στην ΕΣΣΔ και δεν χρειάζομαι αναμνηστικές δόσεις κομμουνισμού, λέει ο ιστορικός της υπόθεσης «Παπαρατσένκο»

Αγωνία για τη Stealth Omicron: Φόβοι και ενδείξεις ότι συντηρεί υψηλά τον αριθμό των κρουσμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης