Δύο μόλις εβδομάδες, μετά την άφιξή του στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, ο ηθοποιός αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, γεμίζοντας ερωτηματικά τους τηλεθεατές.
Ωστόσο, οι πραγματικοί λόγοι που κρύβονται πίσω από την αποχώρησή του ίσως, διαφέρουν από αυτούς που παρουσιάστηκαν αρχικά.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», ο ηθοποιός αποκάλυψε τι πραγματικά ήταν αυτό που τον οδήγησε να αφήσει το ριάλιτι επιβίωσης.
«Είχα θέματα στην αρχή κι έλεγα να μπω στο παιχνίδι να ξεσκάσω, να φύγω σε μία άλλη χώρα, να ζήσω μία εμπειρία διαφορετική. Κι εκεί που πας να ζήσεις αυτή την εμπειρία, βλέπεις ότι δεν είναι όπως την περίμενες. Ήταν δέκα φορές πιο δύσκολη. Η πείνα μου έφερε και ναυτίες, εμετούς, ήταν φρίκη. Μετά είχα τρομερούς τραυματισμούς, από την πρώτη κιόλας ημέρα. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν κάποιες συμπεριφορές που αντιμετώπισα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, τονίζοντας πως πληρώθηκε κανονικά για τις δύο εβδομάδες που συμμετείχε στο Survivor.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς