Ο Τζέισον Μόμοα θα είναι ο «κακός» του «Fast & Furious 10»

Ο Τζέισον Μόμοα θα είναι ο «κακός» του «Fast & Furious 10»

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες, τελικά επιβεβαιώθηκαν - Ο ρόλος του στην ταινία

jason-momoa
Ο Τζέισον Μομόα εισέρχεται στο Fast Saga κι όπως μεταδίδουν ξένα δημοσιεύματα, θα παίξει τον ρόλο του κακού, που θα συνεργαστεί με τη Cipher της Σαρλίζ Θερόν.

Στον επίσημο λογαριασμό του franchise, κυκλοφόρησε η εικόνα του ηθοποιού, η οποία συνοδεύτηκε με το μήνυμα: «Η οικογένεια του Fast μεγαλώνει κι άλλο. Καλωσόρισες, Jason Momoa»
Οι φήμες περί συμμετοχής του ηθοποιού στη δέκατη ταινία κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό. Τον Νοέμβριο, ο Bιν Ντίζελ απηύθυνε μια πρόσκληση και στον Ντουέιν Τζόνσον στο Instagram, εκλιπαρώντας τον να επαναλάβει τον ρόλο του μυστικού πράκτορα Λούκας Χομπς για την επόμενη ταινία, όμως αρνήθηκε. «Είπα στον [Ντίζελ] κατ' ιδίαν ότι δεν θα επέστρεφα στο franchise. Ήμουν εγκάρδιος με τα λόγια μου και είπα ότι θα ήμουν πάντα υποστηρικτής του καστ και πάντα θα στηρίζω το franchise να είναι επιτυχημένο, αλλά ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω», εξήγησε ο Τζόνσον, σε συνέντευξή του στο CNN.



Στο υπόλοιπο καστ του δέκατου φιλμ εκτός από τον Μομόα και τον Ντίζελ, έχουν επιβεβαιωθεί τα ονόματα των Μισέλ Ροντρίγκες, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Σουνγκ Κανγκ, Τζέισον Στέιθαμ και του ράπερ Ludacris.

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι "Fast 10" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου του 2023. Τέλος, αν και κάποια στιγμή κυκλοφόρησε πως θα ήταν η τελευταία, δηλώσεις του Ντίζελ έχουν επιβεβαιώσει πως θα υπάρξει και 11η ταινία, που θα ολοκληρώσει την ιστορία.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαζί μας στο ξενοδοχείο ήρθε και μια άλλη ανήλικη με τον φίλο της, λέει ο 40χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης

Η απίστευτη ιστορία της Σάρλοτ Μπέλις: Οι Ταλιμπάν προσφέρουν καταφύγιο στην ανύπαντρη έγκυο δημοσιογράφο από τη Νέα Ζηλανδία

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπλόκαρε το Transfermarkt γιατί τον κοστολόγησε μόλις στα... 75 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης